CleanMyMac X erbjuder nytt verktyg för borttagning av skadlig programvara, snabbare skanning och mer

CleanMyMac X erbjuder nytt verktyg för borttagning av skadlig programvara, snabbare skanning och mer

För tio Är sedan, MacPaw lanserades CleanMyMac. För att fira denna Ärsdag har företaget nu introducerat CleanMyMac X. Med en helt ny design innehÄller programuppdateringen nya funktioner, en hastighetsökning och mer.

CleanMyMac introducerades först 2008 och gör det enkelt att ta bort oönskade filer och rensa upp diskutrymme pÄ macOS-enheter. KÀrnan i systemet Àr Smart Scan, som analyserar och optimerar din enhet med ett enda klick. MacPaw sÀger att Ärets Smart Scan Àr tre gÄnger snabbare Àn sin tidigare version.

I CleanMyMac X har MacPaw introducerat ett verktyg för borttagning av skadlig programvara som automatiskt kontrollerar ditt system för sÄrbarheter och tar bort skadliga filer. Det finns ocksÄ en uppdaterare som övervakar efter uppdateringar för programvara som finns pÄ din maskin, sÄ du anvÀnder alltid den senaste versionen.

Andra funktioner inkluderar:

Jag har anvÀnt CleanMyMac i mÄnga Är och fortsÀtter att bli förvÄnad över varje uppdatering. Utan tvekan Àr Ärets version den bÀsta hittills och den rekommenderas starkt.

Du kan köp CleanMyMac genom ett Ärligt abonnemang, engÄngsköp eller via en Setapp-prenumeration. För dem som köpte CleanMyMac 3 mellan 5 augusti och 5 september erbjuder MacPaw ett Ärs ett gratis abonnemang pÄ CleanMyMac X. Det finns ocksÄ en uppgraderingsrabatt för dem som vill göra ett engÄngsköp. Du kan ocksÄ prova CleanMyMac X innan du köper.

CleanMyMac X fungerar pÄ macOS 10.10 och senare, inklusive macOS Mojave som snart kommer att slÀppas.

AnvÀnder du CleanMyMac? Vad tror du?