ColorFlow 4 ger albumkonstruktionsorienterade fÀrgscheman till iOS 11: s Now Playing-grÀnssnitt

ColorFlow 4 ger albumkonstruktionsorienterade fÀrgscheman till iOS 11: s Now Playing-grÀnssnitt

En handfull jailbreak-tweaks har slÀppts i det senaste minnet som fÀrgar nu spelar grÀnssnittet i iOS 11, men en av de nyaste Àr ColorFlow 4 (iOS 11) av iOS-utvecklare.

NÀr ColorFlow 4 Àr installerat antar Nu-spelargrÀnssnittet nya fÀrgscheman som matchar de dominerande fÀrgerna i ditt albumkonst. Den animerade GIF ovan visar nÄgra exempel pÄ hur tweak fungerar pÄ bÄde lÄsskÀrmen och den inhemska musikappen.

ColorFlow 4 fÀrgar flera element i Nu spelar grÀnssnittet, inklusive:

Och för de av er som anvÀnder Spotify istÀllet för Apple Music, var inte rÀdd; ColorFlow 4 stöder ocksÄ Spotify. Med det sagt kan du förvÀnta dig att se samma stora fÀrgscheman Àven i den alternativa tredjepartsappen.

NÀr du har installerat ColorFlow 4 hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan slÄ pÄ eller av enskilda funktioner för följande grÀnssnitt:

ColorFlow 4 Àndrar inte den grundlÀggande funktionaliteten i iOS musikupplevelse; istÀllet kompletterar den bara den med vackra fÀrger. Om du gillar smakfulla mods pÄ din jailbroken iPhone eller iPad, kan tweak göra ett utmÀrkt tillskott till din telefon.

Om du Àr intresserad av att prova ColorFlow 4 sjÀlv kan du göra det ladda ner den för $ 1,99 frÄn Cydias Chariz / HASHBANG Productions-arkiv. Tweak fungerar pÄ alla jailbroken iOS 11-enheter; alla med iOS 10 eller tidigare ska anvÀnda ColorFlow 3.

Medan du hÄller pÄ med det, glöm inte att kolla in nÄgra av de andra nyligen anpassade justeringarna för Now Playing, som HeliusXI, MitsuhaXI och SpinXI.

Tror du att ColorFlow 4 ger en estetisk förbÀttring jÀmfört med lagergrÀnssnittet? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.