Cross-platform SHSH blob-sparande verktyg blobsaver uppdaterad till version 2.2 med förbÀttringar

Cross-platform SHSH blob-sparande verktyg blobsaver uppdaterad till version 2.2 med förbÀttringar

Bra praxis för alla jailbreaker Àr att spara handenhetens SHSH-klumpar regelbundet. Genom att göra detta öppnas möjligheten för nedgraderingar av firmware och andra givande fördelar nÀr det gÀller jailbreaking.

En hel mÀngd SHSH-blob-sparande verktyg finns idag, inklusive blobsaver. Den senare Àr en plattforms GUI-app som lovar anvÀndarvÀnlighet i vanliga operativsystem som macOS, Windows och till och med Linux.

Blobsaver Àr sÀrskilt anvÀndbart eftersom det automatiskt kan spara SHSH-blobs i bakgrunden. Det lÄter dig ocksÄ spara SHSH-blobbar för upp till tio enheter för bÄde offentliga och beta iOS-utgÄvor och lÀsa ansluten enhetsinformation automatiskt utan att behöva mata in den manuellt.

Med ett klick pÄ en knapp tar bloblsaver tag pÄ enhetens SHSH-blobbar:

Och de resulterande filerna sparas pÄ din dator:

FrÄn och med denna helg uppdaterades dock blobsaver till version 2.2 med olika förbÀttringar. Citerar verktygets officiella GitHub-sida, uppdateringen ger följande Àndringar:

Om du Àr intresserad av att ladda ner och prova den senaste versionen av blobsaver för att spara handenhetens SHSH-blobs, bör du besök appens GitHub-sida och klicka pÄ nedladdningslÀnken som motsvarar ditt operativsystem.

Som utvecklaren noterar kan du behöva inaktivera vissa brandvÀggsfunktioner pÄ din maskin för att blobsaver ska fungera korrekt. Detta kommer att variera frÄn person till person, beroende pÄ sÀkerhetsinstÀllningarna för brandvÀggen. I vÄrt fall behövdes inga Àndringar av brandvÀggsinstÀllningarna.

Blobsaver krÀver Java Runtime Environment (JRE), vilket kan laddas ner separat frÄn Oracles webbplats.

Har du provat blobsaver Àn? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.