De 10 bÀsta sÀtten mÀnniskor anvÀnder sin Apple Watch pÄ

De 10 bÀsta sÀtten mÀnniskor anvÀnder sin Apple Watch pÄ

Trots smartklockornas ökande popularitet ifrÄgasÀtter mÄnga fortfarande om produkter som Apple Watch ens Àr vÀrda att övervÀga. Resultaten av en ny undersökning kan komma lÄngt för att vÀnda de ÄterstÄende skeptikerna.

PĂ„ onsdag tog Creative Strategies Ben Bajarin till Twitter till lĂ€gga upp resultaten av en undersökning som bad respondenterna att “vĂ€lja alla saker du gör varje vecka med din Apple Watch.”

De 10 bÀsta sÀtten mÀnniskor anvÀnder sin Apple Watch pÄ, enligt undersökningen, Àr följande:

Under en fram och tillbaka med andra Twitter-anvĂ€ndare noterade Bajarin att undersökningen inte frĂ„gade om respondenterna anvĂ€nde klockan för att berĂ€tta tiden. ”Jag inkluderade inte eftersom det skulle vara 100%. Vi var mer intresserade av icke uppenbara anvĂ€ndningsfall, förklarade han. VĂ€l sagt, tycker du inte?

Enligt ett inlĂ€gg resultaten av undersökningen, var ett okĂ€nt antal paneldeltagare ”sjĂ€lvutnĂ€mnda tidiga anvĂ€ndare” av teknik med 64 procent av de svarande som Ă€gde en iPhone X nĂ€r undersökningen togs. Av dem som svarade var 84 procent mĂ€n och “mycket i linje med den genomsnittliga sammansĂ€ttningen av den tidiga tekniska adopterarprofilen.”

Jag Àr inte sÄ förvÄnad över resultaten. Det skulle vara intressant att lÀsa vad var och en av er har att sÀga. Hur anvÀnder du din Apple Watch? LÄt oss veta i kommentarerna nedan.