De bästa apparna för födelsedagspåminnelser för iPhone

Happy Birthday Card from hip - best birthday reminder apps for iPhone

Med teknologins erbjudanden finns det verkligen ingen anledning att gl√∂mma n√•gons f√∂delsedag idag. √Ąven Facebook g√∂r en punkt f√∂r att meddela dig n√§r en v√§ns speciella dag har kommit. Men om du vill ha ett enklare s√§tt att f√• f√∂delsedagsp√•minnelser var du √§n √§r, kolla in en app f√∂r din iPhone ist√§llet.

Det här är några av de bästa födelsedagspåminnelsesapparna för iPhone som bara har de funktioner du behöver så att du aldrig glömmer en födelsedag.

Kriterier och funktioner

Här är några saker vi letade efter när vi skapade den här listan över de bästa födelsedagspåminnelsesapparna för iPhone.

Födelsedagspåminnelse och nedräkning

Utvecklad internt av iDB, Birthday Reminder & Countdown är en lättanvänd påminnelsesapp. Det låter dig importera dina kontakter, skapa anpassade födelsedagar och ger de flexibla påminnelser du behöver.

Födelsedagspåminnelse och nedräkning anmärkningsvärda funktioner:

Födelsedagspåminnelse och nedräkning är en trevlig och enkel app för att hålla reda på kommande födelsedagar. Det låter dig synkronisera födelsedagar från dina befintliga kontakter och enkelt se vem som har födelsedag och när.

hip: App för födelsedagspåminnelse

Hip födelsedagskalender iPhone

För en födelsedagspåminnelse-app med extra funktioner för att skicka födelsedagsönskningar och presenter, kolla in hip: Födelsedagspåminnelse-appen Appen erbjuder anpassningsbara påminnelser och synkronisering med dina kontakter, kalender och Facebook-vänner.

hip: Födelsedagspåminnelse App anmärkningsvärda funktioner:

The Hip: Birthday Reminder App är super lätt att använda, låter dig importera födelsedagar från olika källor och har häftiga extrafunktioner för att önska den speciella personen en lycklig födelsedag.

Födelsedagskalender +

Födelsedagskalender Plus iPhone

Födelsedagskalender + är en fantastisk app för födelsedagspåminnelse för att prova med anpassningsbara påminnelser. Gränssnittet är snyggt och snyggt. Med ett tryck kan du se kommande födelsedagar, kalendern för evenemang eller dina appinställningar.

Födelsedagskalender + anmärkningsvärda funktioner:

Födelsedagskalender + innehåller de grundläggande funktionerna du behöver för att komma ihåg allas födelsedagar på ett lätt synligt sätt.

Packar upp den

En app för födelsedagspåminnelse som du kan dyka upp på din iPhone ger dig ett enkelt sätt att komma ihåg varje födelsedag för dina vänner och familj. Var och en av dessa alternativ är gratis och erbjuder extra funktioner om du är intresserad av ett köp i appen. Så ge dem ett försök, se vilken du gillar bäst och låt oss veta!

Och för ytterligare verktyg för att göra ditt liv enklare, kolla in vår iPhone-appavdelning.