De bÀsta apparna för iPhone-paketlista för din nÀsta resa

Packing List Apps for iOS

NÀr du mÄste göra dig redo för en resa, oavsett om det gÀller affÀrer eller nöjen, Àr det viktigt att du packar allt du behöver. Dessa dagar finns det inget bÀttre sÀtt att se till att du kommer ihÄg allt Àn med en praktisk mobil förpackningslista.

Dessa packlista-appar för iPhone och iPad har fantastiska funktioner och ger exakt vad du behöver för att skapa din lista.

Kriterier och funktioner

HÀr Àr nÄgra saker vi letade efter nÀr vi skapade den hÀr listan över paketlista-appar för iOS.

Checklista för förpackningslista

Checklista för förpackningslista iPhone

Med möjligheten att vÀlja föreslagna artiklar och lÀgga till dina egna Àr checklista för förpackningslistor ett utmÀrkt val. Du kan vÀlja föremÄl frÄn massor av kategorier, inklusive baby, strand, fotografering, snösporter och simning.

Packlista Checklista anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Packning List Checklist Àr en trevlig, lÀttanvÀnd app som lÄter dig dela dina listor. Du kan ta bort objekt frÄn en lista med ett svep eller redigera hela listan genom att ta bort flera objekt samtidigt eller ordna om dem. Det bÀsta Àr att du fÄr alla förpackningsfunktioner du verkligen behöver gratis.

Packr-checklista för reseförpackning

Packr checklista för reseförpackning iPhone

Ett annat fantastiskt alternativ för en gratis förpackningslista Àr Packr Travel Packing Checklist. Den hÀr Àr unik genom att du börjar med att lÀgga till din resa inklusive datum och destination. Att ange dessa detaljer ger dig en cool bild av vÀdret och prognosen för den platsen. GÄ sedan till din förpackningslista.

Packr-checklista för reseförpackning anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Om du letar efter nÄgot extra i en förpackningslista, ta en titt pÄ Packr Travel Packing Checklist. De ytterligare reseplaneringsfunktionerna Àr fantastiska, sÀrskilt om du reser ofta.

Packing Pro

Packing Pro iPhone

Om du föredrar att gÄ in och betala för en förpackningslista-app i förvÀg, snarare Àn att oroa dig för köp i appen senare, Àr Packing Pro ett utmÀrkt val. Skapa flera listor som du enkelt kan dela, lÀgg till objekt i nya kategorier och lÀgg till listor i andra listor.

Packing Pro anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Packing Pro Àr en betald app som Àr vÀrt pengarna nÀr du vill lÀgga till mer Àn bara artiklar i en lista. Det Àr enkelt att anvÀnda, innehÄller mÄnga kategorier och objekt, erbjuder mÄnga justerbara instÀllningar och kan anpassas.

Packar upp det

NÀr du behöver packa för en resa Àr en lista det bÀsta sÀttet att se till att du inte glömmer nÄgot. Och dessa förpackningslista-appar för iOS tar bort arbetet med att skapa dem. AnvÀnder du nÄgon av dessa appar för förpackningslistor eller har du en annan du föredrar? LÄt oss veta!

Och titta pÄ nÄgra av vÄra andra applistor medan du Àr hÀr!