De bÀsta apparna för studentplanerare för iPhone att hÄlla sig organiserade

Student Planner Apps for iPhone

Att vara student Àr tuff i alla Äldrar. Du har mycket att hÄlla koll pÄ och massor att göra. Det Àr dÄ en studentplanerare kan komma till stor nytta. SpÄra klasser, uppgifter, tentor, scheman och mer, allt pÄ ett stÀlle.

Det hÀr Àr nÄgra av de bÀsta studentplanerarna för iPhone som hÄller dig organiserad nÀr du Àr pÄ sprÄng.

Kriterier och funktioner

HÀr Àr nÄgra av de saker som vi letade efter nÀr vi skapade den hÀr listan över studentplaneringsappar för iPhone.

Pocket Schedule Planner

Pocket Schedule Planner iPhone

Med Pocket Schedule Planner kan du enkelt schemalÀgga dina lektioner med veckodagar och tider, lÀgga till och spÄra uppgifter och tentor och visa din kalender med ett tryck. Appen erbjuder ett rent grÀnssnitt, vilket gör det enkelt att navigera.

Pocket Schedule Planner anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Pocket Schedule Planner ger dig alla verktyg du behöver för att planera och organisera ditt studentliv. Du kan komma Ät schema, uppgifter, uppgifter och kursavsnitt med enkla kranar.

myHomework Studentplanerare

myHomework Student Planner iPhone

En annan praktisk app för att hÄlla allt ihop Àr myHomework Student Planner. PÄ samma sÀtt som Pocket Schedule Planner kan du lÀgga till dina lektioner och uppgifter, visa din kalender och med ett gratis konto fÄ pÄminnelser.

myHomework Student Planner anmÀrkningsvÀrda funktioner:

MyHomework Student Planner-appen Àr ett utmÀrkt sÀtt att hÄlla sig synkroniserad och uppdaterad med dina lektioner och uppgifter.

Mitt studieliv – Skolplanerare

Min studielivsstudentplanerare iPhone

My Study Life – School Planner Ă€r ytterligare en app som du kan kolla in. LĂ€gg till lektioner och helgdagar tillsammans med uppgifter och tentor och kontrollera kalendern för vad som ska betalas.

My Study Life – Skolplanerare anmĂ€rkningsvĂ€rda funktioner:

My Study Life – School Planner Ă€r helt gratis och tillgĂ€nglig för iPhone utan uppgraderingar eller köp i appen. SĂ„ du har allt du behöver till hands.

Packar upp den

Att hÄlla sig organiserad som student Àr bara en nyckel till din framgÄng. SÄ hÄll dig uppdaterad om lektioner, uppgifter och tentor med en hjÀlpsam planerare som innehÄller alla verktyg du behöver för att lyckas. AnvÀnder du redan en av dessa appar för studentplanerare eller föredrar du en annan som du vill rekommendera?