De bÀsta Apple TV-utbildningsapparna för vuxna att fortsÀtta lÀra sig

Knowledge is Power with Apple TV educational apps for adults

Vi har mÄnga anledningar till att vi vill fortsÀtta vÄr utbildning som vuxna. Vi kanske vill lÀra oss nya fÀrdigheter för att Àndra vÄr karriÀrvÀg. Vi kanske vill skÀrpa vÄra befintliga fÀrdigheter för vÄrt nuvarande jobb. Eller kanske vi bara vill lÀra oss mer om ett intressant Àmne. Oavsett orsaken finns det sÀtt att hitta de klasser vi vill ha eller behöver, och ett bekvÀmt sÀtt Àr pÄ Apple TV.

Med videolektioner i olika Àmnen kan du lÀra dig i din egen takt direkt frÄn ditt vardagsrum. HÀr Àr nÄgra av de bÀsta utbildningsapparna för vuxna pÄ Apple TV.

Kriterier och funktioner

Det hÀr Àr bara nÄgra av de saker vi letade efter nÀr vi skapade den hÀr listan över Apple TV-utbildningsappar för vuxna.

Lynda.com

LyndaDotCom Apple TV

Lynda.com Àr en populÀr inlÀrningssida online och har ocksÄ en praktisk app för Apple TV. NÀr du blÀddrar igenom kursbiblioteket kan du begrÀnsa dina val efter kategori. FrÄn 3D-animering till företag till marknadsföring till fotografi kan du enkelt hitta lektioner i mÄnga Àmnen.

Lynda.com anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Lynda.com erbjuder betalda prenumerationer som hjÀlper dig att fÄ ut det mesta av att uppfylla dina utbildningsmÄl. Eftersom prislappen Àr lite hög för mÄnga, Àr det vÀrt det att blÀddra igenom appen och nÄgra av de gratis kurserna för att vara sÀker pÄ att du Àr redo att bli medlem.

Udemy

Udemy Apple TV

Udemy Àr en annan vÀlkÀnd utbildningswebbplats med en app för Apple TV. Utforska kurser efter Àmnen som fotografi, musik, affÀrer, utveckling och marknadsföring. Kolla in utvalda klasser, blÀddra i biblioteket och registrera dig för ett gratis konto för att fÄ ytterligare funktioner.

Udemys anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Udemy Àr ett underbart pedagogiskt verktyg för vuxna. Du kan ta gratis kurser och ta en titt pÄ betalda klasser, som Àr ganska överkomliga.

Nyfiken

Nyfiken Apple TV

Curious Àr ytterligare en pedagogisk app du kan grÀva i. Du hittar kurser i Àmnen som estetik, musik, humaniora, arbete och STEM, med mÄnga tillgÀngliga gratis att starta.

Nyfiken anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Curious har gott om gratis innehÄll tillsammans med betalda kurser och ett prenumerationsalternativ. Om du letar efter en pedagogisk app som ger dig Àmnen som strÀcker sig frÄn affÀrer till personliga intressen och som ocksÄ gÄr utanför normen, kolla in den.

Packar upp den

Som bilden visar högst upp Àr kunskap makt. Att fortsÀtta lÀra och utbilda oss behöver inte sluta i nÄgon Älder. SÄ, om du Àr intresserad av att utöka dina tankar, fÀrdigheter och talanger, ta en titt pÄ en av dessa fantastiska pedagogiska appar för din Apple TV.

Och för ytterligare appidéer för storskÀrmen, gÄ till avsnittet Apple TV-appar.