De bÀsta fallen för iPhone XS Max

De bÀsta fallen för iPhone XS Max

Om du har förbestÀllt en iPhone XS Max, eller planerar att hÀmta en nÄgon gÄng, kommer du att vilja övervÀga att plocka upp ett fodral. Jag bryr mig inte hur bra telefonen ser ut utan en, du pratar om en $ 1100-gadget + som Àr helt tÀckt av glas. Den goda nyheten Àr att det finns gott om alternativ för Apple för den nya 6,5-tums handenheten, och vi har gjort det hÄrda arbetet sÄ att du inte behöver. Nedan följer vÄr sammanfattning av de bÀsta iPhone XS Max-fodralen, med alternativ för nÀstan allas smak, livsstil och budget.

Speck Presido Show

Jag har alltid Ă€lskat Speck-fodral för sin minimalistiska design, förstklassiga material och skydd, och Ă„rets Presidio Ă€r inget undantag. Det Ă€r pĂ„ den dyra sidan av vĂ„r lista, men jag tror att det gamla ordsprĂ„ket “du fĂ„r vad du betalar för” ringer hĂ€r.

Köp för $ 9

Totallee Clear Thin

Totallee gör nÄgra av de tunnaste fallen pÄ marknaden med inget synligt varumÀrke, sÄ naturligtvis kom deras Clear Thin-fodral till listan. Det kommer inte att ge nÄgonstans nÀra skyddet eftersom de tjockare fallen, men det kommer att hÄlla borta repor borta.

Köp för $ 25

OtterBox DEFENDER-serien

Den hÀr lÄngvariga, robusta OtterBox-fodralet har en tvÄskiktsdesign med ett hÄrt skal yttre och mjukt interiör, skydd för att hÄlla skrÀp bort frÄn portar och knappar, och en inbyggd bÀltesklÀmma som fungerar som en kickstand. Dessutom kommer den med livstidsgaranti.

Köp för $ 40

Spigen Ultra Hybrid

Ultra Hybrid-fodralet frÄn Spigen Àr en fin blandning av tunnhet och skydd. Den har luftkuddteknik i militÀrklass för skydd mot droppar och repor, och jag gillar verkligen designkontrasten mellan den mörka stötfÄngaren och det genomskinliga underlaget.

Köp för 14 $

Katalysatoreffektskydd

Catalyst Àr en annan tillverkare som Àr kÀnd för sin hÄllbarhet och deras stötskydd för iPhone XS Max ser bra ut. Funktionerna inkluderar fallskydd av militÀr kvalitet, skydd för portar och en upphöjd ram för att skydda skÀrmen under ett fall.

Köp för $ 50

Nomad Rugged Folio

Naturligtvis skulle inget fall av sammanhang vara komplett utan ett plÄnböckerbjudande, och just nu gillar jag verkligen Nomads Rugged Folio för XS Max. Den Àr insvept i mjukt Horween-lÀder och har 3 kortplatser, 1 kontantplats och skyddar frÄn droppar pÄ upp till 6 fot.

Köp för $ 70

Och det borde nÀstan tÀcka det! Uppenbarligen Àr detta bara nÄgra fÄ av iPhone XS Max-fodral dÀr ute, och vi planerar att lÀgga till andra i den hÀr listan nÀr vi fÄr fler granskningsenheter in och fler blir tillgÀngliga för bestÀllning. Och som alltid, om du kÀnner till ett Àrende som inte finns pÄ den hÀr listan och förtjÀnar att vara, lÄt oss veta i kommentarerna nedan sÄ kommer vi att kolla in det!