De bÀsta gratis Apple TV-utbildningsapparna för barn att leka och lÀra sig

Bug Party Apple TV - educational apps for kids

Om alla i ditt hus tycker om att spendera tid med din Apple TV, kan du fÄ ut det mesta med roliga pedagogiska appar för barn.

Dessa appar Àr tillgÀngliga gratis med alternativ för att köpa ytterligare innehÄll. SÄ de Àr fantastiska appar innan du köper eller sÄ kan du bara lÄta ditt barn njuta av gratis innehÄll. Viktigast Àr att de Àr fantastiska inlÀrningsverktyg för barn. Att hjÀlpa dem att förbÀttra sina fÀrdigheter, lÀra sig nya och njuta av processen samtidigt Àr en underbar anvÀndning för din Apple TV.

Kriterier och funktioner

HÀr Àr nÄgra av de saker vi letade efter nÀr vi skapade den hÀr listan över Apple TV-utbildningsappar för barn.

Endless Learning Academy

Endless Learning Academy Apple TV

Endless Learning Academy Àr en supersöt Apple TV-app med fÀrgglada karaktÀrer, coola ljud och mycket sÀtt för barn att lÀra sig. HÀr Àr vad din lilla pojke eller tjej kan lÀra sig nÀr du njuter av roliga spel:

AnvÀnd din Siri-fjÀrrkontroll för att flytta över skÀrmen till vart och ett av Àmnena och klicka bara för att komma igÄng. Endless Learning Academy Àr avsedd för barn i Äldrarna 2 till 6 och ger en underhÄllande och sÀker inlÀrningsmiljö.

PlayKids – LĂ€r dig genom att spela

PlayKids Apple TV

PlayKids Àr en annan snygg pedagogisk app som ditt barn kan njuta av pÄ Apple TV. Barn kan vÀlja mellan flera shower, spel och inlÀrningsverktyg som lÀr ut och testar deras fÀrdigheter. Det hÀr Àr bara nÄgra av de roliga aktiviteterna:

PlayKids erbjuder en hel del spel och innehÄll gratis sÄ att du kan kolla in appen. Om ditt barn tycker om det kan du titta pÄ prenumerationer för att lÄsa upp massor av ytterligare spel, videor, program och mer. PlayKids Àr perfekt för barn i Äldrarna 2 till 8.

Bug Party

Bug Party Apple TV

Bug Party Àr en unik pedagogisk app som ocksÄ gör lÀrandet roligt. Barnen kan spela ensamma eller med en vÀn nÀr de snurrar och rör sig lÀngs spelplanen. Svara sedan pÄ frÄgor i en mÀngd olika Àmnen som matematik, stavning, geografi, naturvetenskap och mer. SÄ hÀr fungerar Bug Party:

Bug Party Àr en utmÀrkt pedagogisk app som hÄller barnen intresserade av att lÀra sig och underhÄllas samtidigt. Och med festspelet kan hela familjen spela tillsammans. Appen Àr avsedd för barn före och med barn.

Packar upp den

LÀrande Àr en viktig del av vÄra barns tillvÀxt och appar som dessa som frÀmjar de perfekta. Har du rekommendationer för andra gratis utbildningsappar för barn pÄ Apple TV? LÄt vÄra lÀsare veta vad ditt barn Àlskar mest, sÄ att de kan dela det med de smÄ i deras liv!

Och se till att du tar en titt pÄ nÄgra fantastiska pedagogiska appar för vuxna pÄ Apple TV ocksÄ.