De bÀsta HomeKit-dörrlÄsen du kan köpa till ditt hem

De bÀsta HomeKit-dörrlÄsen du kan köpa till ditt hem

HÀr Àr de bÀsta HomeKit-dörrlÄsen du kan köpa. AnvÀnd dessa för att skydda ditt hem, din egendom och dina nÀra och kÀra, oavsett var du befinner dig i vÀrlden.

BÀsta HomeKit-dörrlÄs

DörrlĂ„s Ă€r en av de snabbast vĂ€xande produktlinjerna som stöder Apple HomeKit. Med denna integration styr du dörrarna i ditt hem med din iPhone var som helst i vĂ€rlden. Ännu bĂ€ttre, i mĂ„nga fall kan du se vem som Ă€r hemma utan att ens öppna dörren.

Augusti Smart Lock Pro

Kanske Àr det bÀsta HomeKit-dörrlÄset pÄ listan (och det i mitt hem) August Smart Lock Pro. Med förmÄgan att kontrollera och övervaka din dörr var som helst, lÄter Pro dig lÄsa / lÄsa upp din dörr, kontrollera nyckellös Ätkomst och hÄlla reda pÄ vem som kommer och gÄr. Med DoorSense kan systemet till och med meddela dig om din dörr Àr ordentligt stÀngd och lÄst.

August Smart Lock Pro erbjuder relativt enkel DIY-installation med ditt befintliga lÄs och nycklar. Det Àr ocksÄ kompatibelt med Amazon Alexa och Google Assistant.

223 $ pÄ Amazon

Reagle Smart Deadbolt Lock

Reagle smart deadbolt lock

Denna dödskruv erbjuder flera sÀtt att komma in i ditt hem. Du kan naturligtvis anvÀnda en nyckel, men du kan ocksÄ anvÀnda det integrerade tangentbordet eller nÄgon av dina Apple-enheter med HomeKit-appen.

Det hÀr Àr faktiskt den som Sebastien har i sitt hus, och han bekrÀftar att installationen Àr död enkel, tar honom mindre Àn 15 minuter och bara en skruvmejsel.

Den medföljande appen Àr inte bra, men det Àr inte nödvÀndigt efter den första installationen eftersom det mesta kan göras med Siri eller helt enkelt med hjÀlp av HomeKit-appen. DÀr Reagle-appen behövs Àr att skapa Ätkomstnycklar för olika anvÀndare eller att skapa engÄngskoder (perfekt för hembitrÀden). Allt som allt ett fantastiskt smart lÄs till ett anstÀndigt pris.

$ 180 pÄ Amazon

Schlage Sense Smart Deadbolt

Med denna dödbult kan du ange en Ätkomstkod pÄ pekskÀrmen för att lÄsa / lÄsa upp din dörr. Koppla ihop med din smartphone via Bluetooth för bekvÀmare Ätkomst. Dela Ätkomst med pÄlitliga vÀnner och familj med bara nÄgra fÄ kranar.

NÀr du lÀgger till Schlage Sense Wi-Fi-adapterkan du lÄsa / lÄsa upp din Schlage Sense Smart Deadbolt var som helst med hjÀlp av Schlage-appen. Finns i olika stilar för att matcha ditt hem.

$ 155 pÄ Amazon

Danalock V3 Smart Lock

Danalock V3 Àr ett trÄdlöst smartlÄs som lÄter dig styra Ätkomsten till ditt hem med din smartphone, sÄ att du kan dike dina fysiska nycklar en gÄng för alla. Med den hÀr produkten kan du skapa ett obegrÀnsat antal digitala nycklar för dina familjemedlemmar, vÀnner, gÀster eller hjÀlpare som en hushÄllerska eller entreprenör.

LÄset Àr globalt kompatibelt och passar de tre vanligaste typerna av cylindrar: ovalt lÄs Scandi-cylindrar, droppformade eurocylindrar och amerikanska dödbultlÄs.

Finns i flera stilar och priser pÄ Danalock

Kwikset Premis pekskÀrm Smart Lock

Detta smarta pekskÀrmslÄs Àr fullt kompatibelt med Apple HomeKit och erbjuder fjÀrrÄtkomst för att övervaka, lÄsa och lÄsa upp, var som helst i vÀrlden. Med Siri röststyrning kan du enkelt kontrollera lÄshistoriken.

Kwikset Premis finns i olika utföranden och Àr inte kompatibel med Android-baserade enheter.

$ 170 frÄn Amazon

Yale

Om du letar efter ett nyckelfritt alternativ kan den hÀr frÄn Yale vara vÀgen att gÄ. LÄset har en bakgrundsbelyst knappsatsinmatning för att mata in en upplÄsning / lÄskod, som ocksÄ har vÀderbestÀndighet, sÄ Àven om det bultas av regn kommer det att fortsÀtta fungera som du förvÀntar dig. Den körs pÄ fyra AA-batterier och Yale sÀger att den kommer att fortsÀtta att gÄ i ett Är innan batterierna behöver bytas ut.

Med Yale-appen kan du enkelt lÄsa upp och lÄsa dödbulten ocksÄ, och detta ger dig ocksÄ möjlighet att dela Ätkomst pÄ distans. LÄset lÄses upp automatiskt nÀr du gÄr upp till det medan du har telefonen i fickan eller i handen, och med HomeKit-stöd kan du anvÀnda Siri för att lÄsa upp dödskruven med bara din röst. (Google Assistant och Amazon Alexa-support erbjuds ocksÄ i detta avseende.)

Yale Assure Lock finns nu tillgÀngligt i flera fÀrger frÄn Amazon.

Köp frÄn Amazon för 262,05 $

Fler kommer

Se till att besöka Apples webbplats för den senaste informationen om HomeKit dörrlÄs och andra smarta tillbehör.

Har du en favorit? LĂ„t oss veta nedan.