De bÀsta iPhone XR-fodral som finns just nu

iPhone XR in blue white and black

Om du planerar att plocka upp Apples nya iPhone XR, vill du antagligen ocksÄ övervÀga ett Àrende. Jag vet att det ser bra ut utan en, men du pratar om en $ 700+ enhet som i grunden Àr tÀckt av glas. Med detta i Ätanke har vi sammanstÀllt de bÀsta iPhone XR-fodral som finns tillgÀngliga just nu, med alternativ för alla smaker och budgetar.

BĂ€sta iPhone XR-fodral

Spigen Liquid Air Armor

Spigen Liquid Air Armor-skal till iPhone XR

Om du letar efter nÄgot smalt och lÀtt, med en halksÀker struktur, kolla in Liquid Air Armor frÄn Spigen. Den har luftkuddteknik för fallskydd av militÀr kvalitet och en matt halkskyddande yta för ett bekvÀmt grepp.

Köp för 12 $

Speck Products CandyShell

Speck Candyshell för iPhone XR

CandyShell frÄn Speck har lÀnge varit en hÀftklammer i iPhone-skalutrymmet, sÄ naturligtvis var jag tvungen att inkludera den i den hÀr listan. Jag gillar att den har solida fÀrgalternativ, med minimal branding, och den sitter i den söta flÀcken mellan tjocklek och skydd.

Köp för $ 10

OtterBox pendlingsserie

BĂ€sta iPhone XR-skal: OtterBox Commuter

För dem som behöver nÄgot som erbjuder lite mer skydd, lÄt mig presentera OtterBox Commuter. Det Àr ett tjockare fodral med en tvÄdelad design som ger skydd mot stötar och droppar och portöverdrag för att skydda mot skrÀp.

Köp för 45 $

Nomad Rugged Folio

Nomad Rugged Folio-skal till iPhone XR

Jag ville se till att jag inkluderade ett plÄnboksfodral i den hÀr sammanstÀllningen och gillar verkligen den hÀr frÄn Nomad. Den har en högkvalitativ polykarbonatkropp, insvept i smidigt Horween-lÀder, förvaring för 3 kreditkort / ID och en plats för kontanter.

Köp för $ 70

Totallee Thin Case

Tunn skal till iPhone XR

Äntligen har vi en av mina personliga favoriter, The Thin Case frĂ„n Totallee. Det hĂ€r Ă€r den typ av fall du fĂ„r nĂ€r du inte riktigt gillar fall, men du vill skydda din telefon frĂ„n repor och repor. Det finns inget varumĂ€rke och det Ă€r 0,02 ″ tunt.

Köp för $ 35

Denna lista Àr inte satt i sten och vi kommer att lÀgga till den nÀr vi hittar nya alternativ. Under tiden kan du gÀrna föreslÄ vad du tycker Àr de bÀsta fallen för iPhone XR, eller kolla in vÄra andra sammanstÀllningar: