De bÀsta lÀderfodral för iPhone XS och iPhone XS Max

De bÀsta lÀderfodral för iPhone XS och iPhone XS Max

Letar du efter det bÀsta lÀderfodralet till din iPhone XS eller iPhone XS Max? Du har kommit till rÀtt stÀlle. Vi har sammanstÀllt en liten, noggrant sammanstÀlld sammanfattning av vad vi anser Àr de bÀsta lÀderfodral som finns tillgÀngliga för Apples tvÄ nya telefoner.

Pad & Quill Traveler-vÀska

Om du letar efter ett lÀderfodral mÄste du absolut kolla in Pad & Quill. Deras sakkunniga lÀderarbetare gör otroligt arbete pÄ allt frÄn vÀskor till plÄnböcker, och detsamma gÀller deras resvÀska.

iPhone XS $ 49,95

iPhone XS Max $ 49,95

Nomad Rugged Case

Vi gillar ocksÄ Rugged Case frÄn Nomad. Den Àr lite styvare Àn den frÄn Pad & Quill, som bestÄr av högkvalitativt polykarbonat, en TPE-stötfÄngare och en Horween lÀder exteriör. Klassad för 6 fots fallskydd.

iPhone XS $ 49,95

iPhone XS Max $ 49,95

Mujjo lÀderfodral

Inslaget i Mujjos signaturlÀder, detta tunna fodral har hÄl för de bakre kameralinserna och Mute-omkopplaren och Àr helt öppen över botten för dockning. Dessutom Àr den fodrad med fin mikrofiber för extra stoppning.

iPhone XS $ 45

iPhone XS Max $ 55

Case-Mate lÀderfodral

Det Àr inte svÄrt att se varför vi gillar den hÀr frÄn Case-Mate. Den Àr extremt tunn (2 mm) och tillverkad av Àkta premiumlÀder. Andra funktioner inkluderar en mikrofiberinredning, öppningar för knapparna och den bakre kameran och livstidsgaranti.

iPhone XS $ 27

iPhone XS Max $ 10

Otterbox STRADA-fodral

Strada Series-fodralet frÄn OtterBox kan vara den mest styva i gruppen. Den Àr gjord av premium lÀder och har en folio-stil design som har inbyggda vertikala kortplatser för att sÀkert lagra dina kort eller kontanter. Livstidsgaranti.

iPhone XS $ 22

iPhone XS Max $ 29,45 – $ 31,30

Apple lÀderfodral

Du kan inte skapa en sÄdan lista utan att inkludera Apples lÀderfodral. Den Àr gjord av speciellt garvat och fÀrdigt europeiskt lÀder och har ett internt mikrofiberfoder. Dessutom Àr knappkÄporna gjorda av bearbetad aluminium.

iPhone XS $ 49

iPhone XS Max $ 49

Och det borde nÀstan tÀcka det! Uppenbarligen Àr detta bara nÄgra fÄ lÀderfodral tillgÀngliga, och vi planerar att lÀgga till mer i den hÀr listan nÀr vi fÄr fler granskningsenheter och fler blir tillgÀngliga för bestÀllning. Och som alltid, om du kÀnner till ett Àrende som inte finns pÄ den hÀr listan och förtjÀnar att vara, lÄt oss veta om det i kommentarerna nedan!

Var noga med att kolla in vÄra andra iPhone XS och XS Max-sammanstÀllningar: