De bästa paketspårningsapparna för att hålla dig uppdaterad om dina leveranser

Package tracking apps for iOS

Med så mycket digital shopping idag är det nästan en daglig rutin att hålla koll på våra paket. Men istället för att spåra var och en på leveransservicewebbplatsen kan du installera en app som spårar dem åt dig. Kolla in dessa fantastiska iOS-paketspårningsappar så att du aldrig missar dina leveranser.

Kriterier och funktioner

Här är några av de saker vi letade efter när vi skapade den här listan över paketspårningsappar för iOS.

Leveranser

Leveranser på iPhone

Leveranser är en riktig favorit i kategorin paketspårningsapp. Så snart du kopierar ett spårningsnummer till ditt urklipp från ett e-postmeddelande eller en webbplats och sedan öppnar appen, upptäcker den att du har ett nytt spårningsnummer och dyker in det direkt.

Leveranser anmärkningsvärda funktioner:

Om du inte har något emot att betala för en paketspårningsapp, är Leveranser en som är värt pengarna. Du är alltid uppdaterad om var ditt paket är och när det kommer med push-meddelanden och en karta i appen.

ParcelTrack

ParcelTrack på iPhone

ParcelTrack är en annan fantastisk spårningsapp för paket. Alla dina nuvarande leveranser listas snyggt på huvudskärmen med förväntade leveransdatum. Dessutom kan du ange både innehållet i paketet och avsändaren, vilket är bekvämt om du förväntar dig mer än ett paket från samma plats.

ParcelTrack anmärkningsvärda funktioner:

ParcelTrack är en fantastisk gratis app som ger dig de grunder som den borde utan köp i appen. Det är enkelt att använda och du kan registrera dig med din e-post om du vill säkerhetskopiera dina paket i molnet.

17 Spår

17Spår på iPhone

En sista paketspårare som du bör kolla in är 17Track. Du kan ange eller klistra in upp till 10 spårningsnummer på en plats. Liksom de andra apparna listas dina leveranser på huvudskärmen så att du kan se deras aktuella platser.

17 Spårets anmärkningsvärda funktioner:

Med aviseringar, hundratals leveranstjänster och ett intuitivt gränssnitt är 17Track en solid paketspårare för din enhet.

Packar upp den

Att hålla reda på dessa viktiga paketleveranser är mycket enklare med en app för din enhet. Spara tid genom att få ett meddelande om när dina paket kommer att levereras med dessa fantastiska alternativ. Använder du någon av dessa paketspårningsappar eller föredrar du en annan? Låt oss veta!

Och se till att ta en titt på några av våra andra applistor medan du är här.