De bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XR

best wallet cases for iPhone XR Bella pad & quill

Om du letar efter ett nytt fodral för din nya iPhone XR, övervÀga ett plÄnboksfodral. Inte bara erbjuder de skydd för din telefon, men de kan ocksÄ lagra ID, kreditkort och kontanter, sÄ att du kan lÀmna din faktiska plÄnbok. HÀr Àr vad vi tror Àr de bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XR.

De bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XR

Speck Presidio PlÄnboksfodral

spigen fodral svart bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XR

Presidio plÄnboksfodral frÄn Speck Àr av den snÀppbara, tuffa ytan av polykarbonat. Den har IMPACTIUM-materialfoder för fallskydd och en upphöjd ram för att tÀcka din skÀrm. Dessutom har den en plats pÄ baksidan som kan rymma upp till tre kort eller kontanter.

Köp för $ 20

Spigen Slim Armor PlÄnboksfodral

speck presidio svart bÀsta plÄnboksfodral till iPhone XR

Letar du efter nĂ„got som förvarar dina vĂ€rdesaker lite sĂ€krare? Kolla in Spigens Slim Armor-fodral. Det har ocksĂ„ ett hĂ„rt yttre skal och stötdĂ€mpande material, men det lagrar dina kort och kontanter i ett dolt fack – en fĂ€lllucka av det slag som glider.

Köp för $ 16

Silk Portfolio PlÄnboksfodral

sidenportfölj svart bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XR

Om du gillar flip / portföljplÄnboken men letar efter nÄgot betydligt billigare, kolla in den hÀr frÄn Silk. Nu Àr det syntetiskt lÀder, men det ser ut och kÀnns bra och har gott om plats för kontanter och kort. Dessutom fungerar vikningen som ett kickstand.

Köp för $ 15

Nomad Rugged Folio

Nomad Rugged Folio-skal till iPhone XR

Om du inte Àr riktigt sÀker pÄ vad du vill kan Rugged Folio frÄn Nomad vara ett bra val. Den har en högkvalitativ polykarbonatkropp insvept i smidigt Horween-lÀder och tillrÀckligt med lagring för 3 kort och lite kontanter. Det ser modernt ut, skarpt och mycket premium.

Köp för $ 70

Den hÀr listan Àr inte pÄ nÄgot sÀtt slutgiltig, och vi kommer att lÀgga till den nÀr vi hittar nya alternativ. Under tiden Àr du vÀlkommen att göra dina egna förslag pÄ de bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XR nere i kommentarerna och se till att kolla in vÄra andra sammanstÀllningar: