De bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XS och iPhone XS Max

iPhone XS Max wallet cases

Om du nyligen har köpt en iPhone XS eller iPhone XS Max, vill du skydda den med ett fodral. Om du vill att ditt Àrende ocksÄ ska fungera som en plÄnbok har du kommit till rÀtt stÀlle. HÀr Àr nÄgra av de bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XS och iPhone XS Max som du kan köpa just nu för dessa tvÄ mobila enheter.

BÀsta plÄnboksfodral för iPhone XS och iPhone XS Max

Bellroy telefon 3-kortfodral

Bellroy Phone 3-kortfodral finns i flera fÀrger, inklusive grafik, svart, karamell, korall och marinblÄ, och Àr tillgÀngligt för bÄde iPhone XS och iPhone XS Max. Med en integrerad sektion för upp till tre kort har fodralet en SIM-kortplats och magnetisk förslutning. Tillverkad av miljöcertifierat lÀder och polymer.

$ 75 för iPhone XS pÄ Belroy

79 $ för iPhone XS Max pÄ Belroy

Strada Series Folio-fodral

Otterbox Strada Series Folio-fodral skyddar skÀrmen och inkluderar en vertikal kortplats för ett kort eller kontanter. Premiumskydd i kombination med traditionell handgjord stil har producerat ett tidlöst lÀderfodral till iPhone Xs / iPhone Xs Max för att imponera. Finns i skugga, kunglig rodnad och expresso.

53,95 dollar för iPhone XS pÄ Otterbox

$ 63,95 för iPhone XS Max pÄ Otterbox

Case-Mate plÄnboksfodral

Case-Mate PlÄnboksfodral för iPhone XS och iPhone XS Max erbjuder upp till fyra kort tillsammans med kontanter. Inkluderar ett liggande stativ för handsfree-visning och det Àr helt kompatibelt med trÄdlös laddning.

28 dollar för iPhone XS pÄ Amazon

$ 15 för iPhone XS Max pÄ Amazon

Pad & Quill Bella Fino lÀderfodral

Bella Fino erbjuder plats för sex till Ätta kort, Àr trÄdlös laddningskompatibel och har fullkornigt amerikansk lÀder. Erbjuder extremt starkt skyddande snap-on-fodral för extra kantskydd. Finns i flera exteriör / interiör fÀrgkombinationer.

49,95 dollar för iPhone XS pÄ Pad & Quill

$ 44,95 för iPhone XS Max pÄ Pad & Quill

Silk Wallet Slayer Vol. 1

Silk erbjuder billiga fodral som ger utmÀrkt skydd. Detta fodral rymmer upp till tre kort och kontanter och Àr trÄdlöst laddningskompatibelt. Varje fall levereras med en gratis skÀrmskyddfilm. Finns i flera fÀrger, inklusive svart, blÄtt, rött och mer.

14,99 USD för iPhone XS pÄ Amazon

14,99 USD för iPhone XS Max pÄ Amazon

Pierre Cardin avtagbar plÄnbok och fodral combo

Detta fodral frĂ„n Pierre Cardin erbjuder en unik avtagbar plĂ„nbok och fodralskombination. NĂ€r du bara behöver ett grundlĂ€ggande fall, ta bara bort Ă€rendet och anvĂ€nd det ensamt. NĂ€r du behöver ett multifunktionellt plĂ„nboksfodral, anvĂ€nd det i kombination. Även nĂ€r du byter ny telefon spelar det ingen roll. Du kan fortfarande anvĂ€nda plĂ„nboken i Ă€kta lĂ€der ensam. Erbjuds i svart, brunt och rött.

$ 49,99 för iPhone XS Max pÄ Amazon

Med bara nÄgra fÄ fall tillgÀngliga vid lanseringen (speciellt för iPhone XS Max), förvÀnta dig att denna lista kommer att vÀxa över tiden nÀr fler produkter lÀggs till pÄ marknaden. Vilka Àr dina bÀsta plÄnboksfodral för iPhone XS och iPhone XS Max?

Var noga med att kolla in vÄra andra iPhone XS och XS Max-sammanstÀllningar: