De bÀsta robusta fodralet för iPhone XS och iPhone XS Max

SUPCASE Unicorn Beetle PRO rugged case

Även om Apple har tagit stora steg för att göra iPhone XS mer hĂ„llbar, Ă€r det fortfarande en $ 1000-smartphone som mestadels Ă€r pĂ„ skĂ€rmen. Med detta i Ă„tanke kan du övervĂ€ga att skydda enheten med ett fodral. För denna speciella sammanstĂ€llning kommer vi att titta pĂ„ fall som Ă€r avsedda att skydda din enhet frĂ„n smuts, droppar och andra hĂ„rda förhĂ„llanden. HĂ€r Ă€r de bĂ€sta robusta fodralet för iPhone XS och iPhone XS Max.

BÀsta robusta fodral för iPhone XS och iPhone XS Max

OtterBox DEFENDER-serien

OtterBox DEFENDER Series robust fodral för iPhone XS

Den hÀr lÄngvariga, robusta OtterBox-fodralet har en tvÄskiktsdesign med ett hÄrt skal yttre och mjukt interiör, skydd för att hÄlla skrÀp bort frÄn portar och knappar, och en inbyggd bÀltesklÀmma som fungerar som en kickstand. Dessutom kommer den med livstidsgaranti.

iPhone XS $ 25

iPhone XS Max $ 40

LifeProof FRE-serien

BÀsta robusta fodralet för iPhone XS Max LifeProof FRE-serien

Behöver du nÄgot vattentÀtt? Jag vet inte om det blir bÀttre Àn LifeProofs FRE-serie fall. Dom Àr [relatively] snygg, har ett inbyggt skÀrmskydd och kan överleva 2 meters droppar och vara nedsÀnkt i 2 meter vatten i en timme.

iPhone XS $ 43

iPhone XS Max $ 45

SUPCASE Unicorn Beetle PRO

SUPCASE Unicorn Beetle PRO robust fodral

LÄt inte fallets fÄniga namn fylla dig. Unicorn Beetle Pro övertrÀffar militÀra droppstandarder och har en dubbelskikt, stötdÄlig design, skydd för att skydda portar frÄn smuts och skrÀp, och den levereras med ett hölster som har en inbyggd, roterbar bÀltesklÀmma.

iPhone XS $ 19,97

iPhone XS Max $ 20

i-Blason Ares-serien

i-Blason Ares Series fodral för iPhone XS

I-Blason Ares kontrollerar alla “robusta” lĂ„dor. Den har en upphöjd lĂ€pp och extra dĂ€mpning i alla fyra hörnen för ökat droppskydd och uppfyller militĂ€ra standarder för fall. Jag gillar ocksĂ„ att fodralet har en tydlig rygg sĂ„ att du fortfarande kan se telefonen.

iPhone XS $ 20

iPhone XS Max $ 18

Urban Armor Gear

Urban Armor Gear robust fodral för iPhone XS

Om du vill ha ett fodral med en mer Àventyrlig design, kolla in Urban Armour Gear-linjen. Den har ett snyggt kammönster och uppfyller alla andra kriterier för ett robust fodral: militÀra dropptestade, taktila knappöverdrag och en upphöjd lÀpp runt skÀrmen.

iPhone XS $ 48,31

iPhone XS Max $ 40

Och det borde bara göra det! SjÀlvklart kommer vi att uppdatera den hÀr listan över bÀsta robusta fodral för iPhone XS och iPhone XS Max eftersom vi blir medvetna om och testar nya. Och som alltid, om du kÀnner till ett fall som inte finns pÄ den hÀr listan och borde vara, berÀtta om det i kommentarsektionen nedan.

Spigen Rugged Armor

Spigen har blivit en av de mest populÀra tillverkarna av tillbehör frÄn tredje part för iPhones genom Ären. Detta robusta fodral för iPhone XS har gott om positiva recensioner pÄ Amazon och en prislapp som inte kommer att bryta banken. Den har kolfiber och glansdetaljer, Àr greppvÀnlig, tillrÀckligt smal för att passa i fickan och har luftkuddteknologi för att hÄlla telefonen tickande Àven efter att den tappats.

iPhone XS $ 11,99

Ultra Hybrid

Under tiden för iPhone XS Max finns Spigen Ultra Hybrid. Den har samma funktioner som Rugged Armor, som Air Cushion Technology, men har ocksÄ stöd för trÄdlös laddning.

iPhone XS Max $ 13,99

Se ocksÄ till att kolla in vÄra andra iPhone XS-fodral: