De bÀsta roliga vÀderapparna för iOS

Funny Weather Apps for iOS

LÄt oss inse det, vÀdret Àr som vÀdret Àr, eller hur? Du vill se temperaturen, om det kommer att regna eller snö, och vad som kommer upp för veckan sÄ att du kan göra dina planer. Det finns mÄnga fantastiska vÀderappar i App Store som ger dig allt detta och mer. Men varför inte lÀgga till lite smak i dina vÀderinformation?

Oavsett om det Àr humor, sarkasm eller en blandning av bÄda gör en rolig vÀderapp att kontrollera nuvarande förhÄllanden och prognoser roligare och underhÄllande. HÀr Àr nÄgra av de bÀsta vÀderapparna som ger dig ett fniss med ditt vÀder.

Kriterier och funktioner

HÀr Àr nÄgra saker vi letade efter nÀr vi skapade den hÀr listan med roliga vÀderappar för iOS.

MORROT VĂ€der

CARROT Weather iPhone

Om du inte har hört talas om CARROT Weather, ger den hÀr appen dig en snarky personlighet med sarkastiska kommentarer som passar dina nuvarande förhÄllanden och kommande vÀderprognoser.

CARROT VÀderanmÀrkningsvÀrda funktioner:

För solida vÀderinformation per timme eller dag tillsammans med en fantastisk humor och kul, kolla in CARROT Weather. Och hÀr Àr ett tips, se till att du pekar appens okulÀra sensor nÄgra gÄnger, CARROT Àlskar det.

Vad Àr prognosen? !!

Vad Prognosen iPhone

DÀr CARROT Weather ger snarkiness, What the Forecast? !! ger obehag, men pÄ ett roligt sÀtt. FÄ dina prognoser per timme och dag med aktuella förhÄllanden och en sida av sarkasm.

Vad Àr prognosen? !! anmÀrkningsvÀrda funktioner:

Vad Àr prognosen? !! ger dig varningar frÄn NOAA, lÄter dig dela vÀderrapporter med dina vÀnner och ger bra vÀderinformation med ett skÀrmuppdateringsalternativ för att hÄlla de dumma kommentarerna.

Det roliga vÀdret

Roligt vÀder iPhone

Med mindre funktioner Àn de andra vÀderapparna hÀr Àr The Funny Weather ett utmÀrkt alternativ för dem som gillar enkelhet.

De roliga vÀderens anmÀrkningsvÀrda funktioner:

The Funny Weather Àr en grundlÀggande vÀderapp med nuvarande förhÄllanden, en timprognos och vad som hÀnder de nÀrmaste sju dagarna. Kommentarerna Àr underhÄllande, sarkastiska och ger precis rÀtt mÀngd underhÄllning nÀr du kontrollerar ditt vÀder.

FĂ„ dina roliga prognoser

Gör kontrollen av vÀdret mer underhÄllande med en av dessa roliga vÀderappar. AnvÀnder du redan en av dessa appar eller finns det en annan som ger dig ett gott skratt?

Och för vÀderappar speciellt för Apple Watch, kolla in dessa fantastiska alternativ.