De bÀsta ultratunna fodralet för iPhone XS och iPhone XS Max

De bÀsta ultratunna fodralet för iPhone XS och iPhone XS Max

PÄ marknaden för ett tunt, minimalt fodral för din nya iPhone XS eller XS Max? iDB har tÀckt dig. Vi har sammanstÀllt en sammanfattning av vad vi anser Àr de bÀsta ultratunna fodral som finns tillgÀngliga för Apples nya telefoner med alternativ som Àr billiga, har vÀldigt lite mÀrke och Àr sÄ tunna att du glömmer att de Àr dÀr.

Obs! Innan vi börjar Àr det vÀrt att upprepa att det hÀr Àr extremt tunna fall. Medan de Àr perfekta för att skydda mot repor och repor, Àr de inte bra för fall och andra missöden. Om du letar efter ett fall som Àr, se till att kolla in vÄr robusta case-sammanfattning.

Totallee Clear Thin

Totallee har lÀnge varit en hÀftklammer för vÄra ultratunna fodral. Inte bara gör de nÄgra av de tunnaste fallen pÄ marknaden, men de anvÀnder inte nÄgra synliga varumÀrken eller snygga mönster. Clear Thin-versionen Àr sÀrskilt trevlig eftersom du knappt kan se att den finns pÄ din telefon.

iPhone XS $ 35

iPhone XS Max $ 25

Caudabe Veil XT

caudabe ultratunnt iphone xs skal svart

Veil XT frÄn Caudabe har ett liknande utseende som fodralet frÄn Totallee, utan nÄgot synligt mÀrke utanför den lilla tÄr droppstora logotypen pÄ botten av baksidan. Enligt min erfarenhet passar Caudabe-fodral som en handske och har en nÀstan premium kÀnsla för dem.

iPhone XS $ 16

iPhone XS Max $ 17

Skala supertunn

rosa guld ultratunn skal iphone xs max skal

Om du letar efter nÄgot med lite mer fÀrg, kolla in Super Thin frÄn Peel. Den erbjuder nÀstan samma mÀrkesfria, tunna fodral design som de som nÀmns ovan, men den finns i en mÀngd olika fÀrgalternativ inklusive roséguld, Jet White och Jet Black.

iPhone XS $ 29

iPhone XS Max $ 29

TORRAS Matt Slim Fit

Matte Slim Fit frĂ„n TORRAS Ă€r gjord av hĂ„rdplast och mĂ€ter bara 0,03 tum tjockt. Vad som hjĂ€lper det hĂ€r fodralet att sticka ut frĂ„n resten av publiken Ă€r dess silkeslena matt yta – det ser nĂ€stan metalliskt ut nĂ€r det hĂ„lls upp i rĂ€tt ljus. Levereras med livstidsgaranti.

iPhone XS $ 18

iPhone XS Max $ 19

Uppenbarligen finns det fler tunna fall dÀr ute, och vi kommer att uppdatera den hÀr listan nÀr vi stöter pÄ vÀrdiga utmanare. Och som alltid, om du kÀnner till ett Àrende som inte finns pÄ den hÀr listan och förtjÀnar att vara, berÀtta gÀrna om det i kommentarerna nedan.

Se ocksÄ till att kolla in vÄra andra iPhone-sammanstÀllningar: