De första Apple-hörlurarna nÀrmar sig: bekrÀftelsen kommer frÄn Apple Stores

De första Apple-hörlurarna nÀrmar sig: bekrÀftelsen kommer frÄn Apple Stores

Apple kanske redan förbereder sig för sin officiella lansering första hörlurarna pÄ marknaden, en typ av hörlurar rosett vilket skulle markera en vÀndpunkt för företaget Cupertino.

BekrĂ€ftelse kommer frĂ„n samma sak Apple butik: som rapporterats av skulle Cupertino-företaget vara det avlĂ€gsnande alla hörlurar av tredjepartsvarumĂ€rken frĂ„n sina fysiska butiker. Bland de produkter som tas bort Ă€r de av Logitech, Är S Ă€r Bose. OcksĂ„ pĂ„ den officiella Apples webbplats hittar du bekrĂ€ftelser om detta i avsnittet till salu ljudenheter.

LÄS OCH: Google Nest Audio, recensionen

De samma följdes av Apple före lanseringen av första generationen av Apple Watch: 2014 Àpplet faktiskt permanent borttagen Fitbit wearables som han regelbundet sÄlde i sina butiker. Detta validerar avhandlingen om en förestÄende lansering av Apple-mÀrkta hörlurar sjÀlvstÀndig frÄn varumÀrket Beats.

Det som har observerats berör helt klart marknaden USA: det Àr inte uteslutet att Apple kunde vÀlja en annan strategiÄtminstone tidsmÀssigt för europeiska marknader.

Via: Engadget KĂ€lla: Bloomberg