De framtida funktionerna pÄ Google Maps har anvÀndarnas hÀlsa och sÀkerhet i centrum (foto)

De framtida funktionerna pÄ Google Maps har anvÀndarnas hÀlsa och sÀkerhet i centrum (foto)

I ett historiskt ögonblick som det dÀr vi alla lever och försöker veta i förvÀg om den plats dÀr vi mÄste eller vill gÄ har tillrÀckligt med utrymme för att respektera sociala avstÄnd Àr verkligen vÀlkommen. Av denna anledning har Google meddelat nya förbÀttringar av sina Google kartor, under sitt Search On-evenemang, som syftar till att tillhandahÄlla den information anvÀndarna behöver att cirkulera i fullstÀndig sÀkerhet.

Utvecklingsteamet rapporterar att Mountain View-appen (bÄde Android och Apple och desktop) inom en snar framtid kommer att kunna öka med fem gÄngerjÀmfört med juni i Är, den globala tÀckningen av nyheter om miljontals platser runt om i vÀrlden. Denna information kommer att visas i vÀgbeskrivning och direkt pÄ kartan, sÄ du behöver inte ens söka efter en specifik plats för att ta reda pÄ hur upptagen den Àr för nÀrvarande.

LÄS OCH: OPPO Watch Review

För att hjÀlpa mÀnniskor att hitta den senaste informationen om ett visst företag anvÀnder företaget samtalsteknologi. Duplex att ringa företagen och kolla nyheterna pÄ Maps och Search. FrÄn och med april 2020 har denna operation bidragit till att uppnÄ lÀngre 3 miljoner uppdateringar, inklusive öppettider, leverans- och insamlingsalternativ och lagra lagerinformation för de mest populÀra produkterna. Information om hÀlsa och sÀkerhet i butiker förbises inte. Faktum Àr att Maps-anvÀndare snart de kommer att veta Som försiktighetsÄtgÀrder antar en aktivitet, till exempel om kunderna mÄste bÀra masker och boka eller om personalen utför regelbundna temperaturkontroller.

Sammanfattningsvis, under de kommande mÄnaderna anvÀnder Android- och iOS-anvÀndare runt om i vÀrlden Realtidsbild kommer att kunna dra nytta av en funktion som anvÀnderAR som ett stöd för att hitta en restaurang, bar eller nÄgon annan plats du vill och snabbt lÀra dig om den Àr öppen, hur upptagen den Àr och mer.

KĂ€lla: Google Blog