De nya produkterna Apple kan tillkÀnnage den hÀr mÄnaden

De nya produkterna Apple kan tillkÀnnage den hÀr mÄnaden

För de som tÄlmodigt vÀntar pÄ ankomsten av en ny iPad Pro eller nÀsta generations Mac har de första nio mÄnaderna 2018 varit nedslÄende. Med undantag för den lÀtt uppdaterade MacBook Pro som tillkÀnnagavs i juli, har Apple inte slÀppt nÄgra nya produkter i nÄgon av sortimenten i Är. Det kan dock snart förÀndras.

Apple har hÄllit ett pressevenemang varje Är sedan 2011 förutom 2015 och 2017. Med tanke pÄ det stora antalet hÄrdvaruprodukter som Apple fortfarande inte har uppdaterat i Är Àr det nÀstan garanterat att ett annat evenemang kommer att hÄllas denna mÄnad.

HÀr Àr de produkter som sannolikt kommer att nÀmnas vid vilken hÀndelse Apple Àn kan hÄlla.

iPad Pro

I flera mÄnader har rykten sagt att Apple kommer att introducera tvÄ nya iPad Pro-tabletter i Är, inklusive en första generationens 11-tumsmodell och tredje generationens 12,9-tumsvariant. BÄda ska ha en nÀstan ramfri design och inkludera Face ID, inte Touch ID. De nya surfplattorna kan ocksÄ döda Lightning för USB-C för första gÄngen.

Chans att se: Om Apple vÀljer att inte introducera nya iPad-proffs i Är kommer det inte att finnas ett oktoberevenemang. Med andra ord, 10 av 10 chanser att vi snart kommer att se bÄda surfplattorna.

Nya Mac-datorer

Rykten sÀger att Apples planerar att slÀppa nÀsta generations Mac mini och MacBook Air i Är. En ny MacBook kan ocksÄ vara med i erbjudandet. IMac kan ocksÄ fÄ en blygsam uppdatering. Intressant nog kan Ärets Mac mini rikta in sig pÄ den professionella marknaden för första gÄngen.

Chans att se: 10 av 10.

Ny Apple TV

Det finns ingen anledning för Cupertino att avslöja ny Apple TV-maskinvara förrÀn den Àr redo att ocksÄ tillkÀnnage sin vÀxande skiva original-TV-program och hur den planerar att erbjuda dem. Det kommer förmodligen inte att hÀnda förrÀn i början av nÀsta Är, vilket innebÀr att det inte finns nÄgon Apple TV för tillfÀllet.

FörÀndring av att se: 1 av 10.

Nya ljudprodukter

Apples kommer nÀstan sÀkert att slÀppa nÀsta generations HomePod-liknande högtalare och Apple-mÀrkta hörlurar. Om detta hÀnder denna mÄnad eller nÄgon gÄng under 2019 ÄterstÄr att se. Min bÀsta gissning: Apple kommer att hÄlla ut till nÀsta Är.

Chans att se: 1 av 10.

AirPower trÄdlös laddare, AirPods-fodral

Efter förra mĂ„nadens “Gather round” -hĂ€ndelse vĂ€xte konsensus att Apple hade lagt AirPower trĂ„dlösa laddare ur sin elĂ€nde efter ett Ă„rs utveckling. Sedan slĂ€ppte Apple den första iOS 12.1 beta som innehöll sprĂ„k som tyder pĂ„ att tillbehöret fortfarande var nĂ„gonstans i Apples produktpipeline. Enheten nĂ€mndes ocksĂ„ i förpackningen för iPhone XS och iPhone XS Max.

Jag skulle inte bli förvÄnad pÄ ett eller annat sÀtt för Apple att tillkÀnnage AirPower denna mÄnad tillsammans med det lÀnge utlovade trÄdlösa AirPods-laddningsfallet som det skulle stödja.

Chans att se: 2 av 10.

NĂ€r?

Apples speciella evenemang som hölls i oktober sedan 2013 hölls pÄ följande datum:

Dessa datum tyder pÄ att Apples 2018-evenemang sannolikt skulle hÄllas sent pÄ mÄnaden. Vi borde veta det nog.

Vilka produkter vill du att Apple ska avslöja den hÀr mÄnaden? LÄt oss veta nedan.