Den lÄnga försenade Apple AirPower-laddningsplattan kan kosta cirka $ 149

Apples lĂ„nga fördröjda AirPower trĂ„dlösa laddningsplatta för iPhone, Apple Watch och AirPods kan kosta runt $ 149 nĂ€r den kommer i höst. Dessa nyheter kommer frĂ„n kinesisk webbplats Chongdiantou (via LoveiOS), som hĂ€vdar att priset kom frĂ„n “industrins insiders.”

Det ovala AirPower-tillbehöret tillkÀnnagavs under förra Ärets iPhone X-evenemang och kan induktivt ladda flera Apple-enheter samtidigt. Det har skett mÄnga förseningar för AirPower sedan det tillkÀnnagavs. Tillbehöret ansÄgs en gÄng anlÀnda i mars och sedan i juni.

För tvĂ„ mĂ„nader sedan rapporterade Bloomberg att enheten Ă€ntligen skulle starta “före eller i september.” Om vi ​​antar att detta Ă€r korrekt, kommer tillbehöret nĂ€stan sĂ€kert att startas nĂ€r Apples 2018 iOS-enhetsutbud kommer i butiker. I Ă„r förvĂ€ntas Cupertino avslöja tre nya iPhones, tvĂ„ nya iPad-proffs och en fjĂ€rde generationens Apple Watch.

I sin diskussion om anledningen till AirPower-förseningen noterade Bloomberg i juni:

En chef pÄ en Apple-partner som tillverkar trÄdlösa laddare frÄn tredje part för iPhones, som frÄgade att inte identifieras, sa att laddningsmekanismen för flera enheter Àr utmanande att bygga eftersom den sannolikt krÀver olika laddningskomponenter för de tre typerna av enheter, som alla överlappar över mattan.

Vi fortsÀtter att följa den hÀr historien.

Under tiden, vilken Apple-produkt frÄn 2018 planerar du att köpa? LÄt oss veta nedan.