Den nya utvecklaren Insights-videon driver devs att anta automatiskt förnybara prenumerationer

Den nya utvecklaren Insights-videon driver devs att anta automatiskt förnybara prenumerationer

Apple Àr angelÀgna om att fortsÀtta vÀxa sin blomstrande tjÀnsteverksamhet och föredrar att registrerade utvecklare anammar en prenumerationsmodell i appen och har skapat en liten video som lyfter fram fördelarna med Äterkommande betalningar i appar.

SlÀppte igÄr via Cupertino-företagets portal riktad till de registrerade utvecklarna, videon gÄr ungefÀr tre minuter och trettio sekunder lÄng och har utvecklare frÄn Dropbox, Bumble, Elevate och Calm som kan ses prata om hur antagandet av Apples abonnemangsavgiftsstruktur har hjÀlpt dem att skapa bra kundupplevelser.

Besök Apples utvecklarportal för att titta pÄ videon.

Apple tar sin vanliga andel pÄ 30 procent av prenumerationer i appar som tjÀnas in i streamingvideoappar som Netflix och andra appar som anvÀnder prenumerationer. Efter en abonnents första helÄr sÀnker iPhone-tillverkaren halten till femton procent.

Auto-förnybara prenumerationer ger anvÀndare tillgÄng till innehÄll eller tjÀnster i en app fortlöpande. Enligt Apple ger automatisk förnybara prenumerationer vÀrde för anvÀndaren under hela prenumerationslivscykeln. För utvecklaren hjÀlper prenumerationer med automatisk förnyelse att ge förutsÀgbara intÀkter för att finansiera hÄllbar apputveckling.