Denna tweak avfÀrdar Siri automatiskt nÀr hon sitter inaktiv för lÀnge

Denna tweak avfÀrdar Siri automatiskt nÀr hon sitter inaktiv för lÀnge

Beroende pÄ hur du anvÀnder Siri under hela ditt arbetsflöde kan du hitta en ny gratis jailbreak-tweak som heter AutoDismissSiri av iOS-utvecklare för att vara ett fördelaktigt komplement till din jailbroken telefon.

Precis som tweak-namnet antyder lÀgger AutoDismissSiri till en tidsgrÀns i Siri-grÀnssnittet. Med det sagt, om Siri skulle gÄ pÄ tomgÄng pÄ din enhet under en viss tid, stÀngs grÀnssnittet automatiskt.

Efter installation av AutoDismissSiri hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera dess parametrar:

HĂ€r kan du:

I de flesta fall stĂ€nger du Siri sjĂ€lv med ett tryck pĂ„ hemknappen eller ett tryck pĂ„ skĂ€rmen. men AutoDismissSiri kommer till nytta nĂ€r du skriker “Hej Siri!” frĂ„n andra sidan rummet och har inte fysisk tillgĂ„ng till din telefon efter din förfrĂ„gan.

Med det sagt bör tweak vara anvÀndbart för dem som anvÀnder den handsfree Hey Siri-funktionen, och efter att ha varit i dessa skor tidigare uppskattar vi uppmÀrksamheten pÄ detaljer som tillhandahÄlls av jailbreak-tweaks som AutoDismissSiri nÀr de lanseras i Cydia Store.

Om du Àr intresserad av att prova AutoDismissSiri kan du göra det ladda ner den gratis frÄn Cydias Packix-arkiv. Tweak annonseras för att fungera pÄ alla jailbroken-telefoner som kör iOS 7-11, och utvecklaren har open-sourced tweak pÄ GitHub för dem som Àr intresserade av att lÀra sig hur tweak fungerar.

Har du nytta av AutoDismissSiri? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.