Denna tweak eliminerar tvÄstegsprocessen för att tvinga stÀnga appar pÄ iPhone X

Denna tweak eliminerar tvÄstegsprocessen för att tvinga stÀnga appar pÄ iPhone X

Även om jag Ă€lskar att anvĂ€nda min iPhone X har jag en grepp om hur App Switcher fungerar pĂ„ just den hĂ€r enheten. Mer specifikt mĂ„ste du trycka pĂ„ och hĂ„lla ned App Switcher-korten innan du kan svepa uppĂ„t för att tvinga stĂ€nga deras respektive appar.

Med tanke pĂ„ att den hĂ€r tvĂ„stegsprocessen inte krĂ€vs pĂ„ nĂ„gon annan Apple-telefon, tog det mig ett tag att vĂ€nja mig, och jag tycker fortfarande inte om det. Å andra sidan kan vem som helst pĂ„ samma sida nu dra nytta av en ny gratis jailbreak-tweak som heter SvepUptoKillX av iOS-utvecklare.

I ett nötskal eliminerar SwipeUptoKillX iPhone Xs irriterande tvÄstegs kraftstÀngningsprocess för appar, sÄ att du kan börja svepa upp pÄ App Switcher-kort frÄn det ögonblick du öppnar grÀnssnittet för att tvinga stÀnga deras respektive appar.

Hur obetydligt det Àn Àr, tvÄstegsprocessen Àr löjlig ur ett arbetsflödesperspektiv, och klagan förvÀrras ytterligare av det faktum att iPhone X Àr den enda handenheten som har den.

Apple verkar ta bort denna tvÄstegsprocess direkt ur lÄdan i iOS 12, men det hjÀlper inte dem som Àr jailbroken pÄ iOS 11, och det Àr dÀr SwipeUptoKillX lyser. Utan nÄgra alternativ att konfigurera Àr allt du behöver göra att installera tweak frÄn Cydia för att njuta av dess fördelar.

Om du Àr intresserad av att testa SwipeUptoKillX pÄ din jailbroken iPhone X, kan du ladda ner den gratis frÄn CydiaGeeks beta-förvar. Tweak Àr inte avsedd för andra telefoner.

Vad tycker du om tvÄstegsprocessen i App Switcher pÄ iPhone X? Dela i kommentarerna nedan.