Denna tweak pausar automatiskt musikuppspelning nÀr du stÀnger av din enhet

Denna tweak pausar automatiskt musikuppspelning nÀr du stÀnger av din enhet

iOS har en av de bÀsta musiklyssningsupplevelserna du kan fÄ pÄ en mobil plattform, men en av de största sÀllskapsdjur jag har med det Àr hur operativsystemet fortsÀtter att spela min lÄt Àven efter att jag har stÀngt av handenhetens volym.

Lyckligtvis ringde en ny jailbreak-tweak AutoPaus11 av iOS-utvecklare fixar detta problem pÄ Apples senaste iOS-versioner, och det finns tillgÀngligt gratis frÄn Cydia nÀr detta skrivs.

Precis som namnet antyder pausar AutoPause11 automatiskt alla mediauppspelningar nÀr du stÀnger av enhetens volym eller vrider den hela vÀgen med volymknapparna.

Denna funktionalitet kan vara sÀrskilt anvÀndbar nÀr nÄgon försöker fÄnga din uppmÀrksamhet medan du Àr mitt i att fastna med hörlurar. Med den kan du stÀnga av ljudet pÄ din medieavspelning utan att missa ett enda slag, och du kan enkelt fortsÀtta dÀr du slutade efterÄt.

NÀr du installerar AutoPause11 hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du snabbt kan slÄ pÄ eller av tweak pÄ begÀran:

Förutom den anvÀndbara funktionaliteten Àr en annan sak som jag gillar med AutoPause11 att den fungerar med praktiskt taget alla musikappar du kan tÀnka dig; detta inkluderar det lager som installerats av Apple och alternativ frÄn tredje part som du kan ladda ner frÄn App Store, till exempel Pandora och Spotify.

Om du Àr intresserad av att prova AutoPause11 sjÀlv kan du ladda ner det gratis frÄn Cydias BigBoss-arkiv idag. Tweak Àr certifierad för att fungera pÄ jailbroken iOS 10 och 11 enheter.

Tror du att AutoPause11 kommer att vara till nytta för dig? Dela i kommentarfÀltet nedan.