Dessa jailbreak-justeringar utökar mörkt lÀge till de webbsidor du besöker

Dessa jailbreak-justeringar utökar mörkt lÀge till de webbsidor du besöker

Dark Mode-baserade jailbreak-tweaks har blivit allvarligt kliché i det moderna jailbreak-samhÀllet, men ett par nya tweaks dubbade Deluminator av iOS-utvecklare och Nebulosa av iOS-utvecklare och Àntligen erbjuda nÄgot unikt i Dark Mode-rymden.

Medan majoriteten av tillgÀngliga Jailbreak-tweaks baserade pÄ Dark Mode koncentrerar sig pÄ att förvandla app-anvÀndargrÀnssnittets estetik, fokuserar Deluminator och Nebula istÀllet pÄ de webbsidor du laddar i din iPhone eller iPads mobila webblÀsare.

För de som har anvÀnt Jailbreak-justeringar i mörkt lÀge i Safari tidigare kanske du kommer ihÄg hur webbsidorna du besökt aldrig pÄverkades av det. Det beror pÄ att hantera stöd för internetens till synes oÀndliga katalog med webbplatser krÀver en komplicerad formel.

BÄda tweaks hanterar liknande uppgifter, men var och en tar ett annat tillvÀgagÄngssÀtt genom att tillhandahÄlla alternativa funktioner; PÄ samma sÀtt kommer varje tweak med en annan prislapp. NÀr du jÀmför de tvÄ mÄste du i slutÀndan sjÀlv bestÀmma vilken som Àr vÀrt att springa.

En av de viktigaste skillnaderna Àr att Deluminator Àr tÀnkt att fungera tillsammans med andra Dark Mode-tweaks som Eclipse eller Noctis. Det fÀrgar webbsidor, men inte sjÀlva webblÀsarappen. TvÀrtom försöker Nebula vara en allt-i-ett-lösning. Det teman webbplatsen och appen du tittar pÄ den ocksÄ.

En annan signifikant skillnad Àr att Nebula ger mer anpassning av webbplatsfÀrgning medan Delimunator huvudsakligen Àr automatisk. Deluminator har möjlighet att invertera webbplatsfÀrger utan att upptÀcka dess dominerande fÀrg, men Nebula ger anvÀndaren en fullfÀrgsvÀljare om tonhöjd inte Àr din grej.

BÄda tweaks erbjuder svartlist- och vitlistfunktioner, sÄ att du kan vÀlja vilka appar och webbplatser som Dark Mode-effekten pÄverkar. Förutom grundlÀggande webblÀsare gÀller tweaks för webbvy-aktiverade appar som Cydia eller eBay.

Bortsett frÄn skillnaderna som nÀmnts ovan, Àr skillnaderna mellan var och en av tweaks lÄngt ifrÄn varandra förutom nÄgra alternativ som finns i tweaks respektive preferensrutor. Dessa inkluderar haptisk Äterkoppling vid vÀxling och stöd för PNG-bildens transparens, bland annat.

BÄda tweaksna Àr tillgÀngliga i Cydias Packix-arkiv, med Deluminator kostar $ 2,80 ur fickan och Nebula kostar $ 2,00 ur fickan. Beroende pÄ hur mycket anpassning och universell appstöd du vill ha, kan Nebula erbjuda ett nÄgot överlÀgset vÀrde, men bÄda tweaks kommer att fÄ jobbet gjort om du Àr en hardcore Dark Mode-missbrukare.

Deluminator och Nebula arbetar vardera pÄ jailbroken iOS 11-enheter och utvecklarna av bÄda tweaks lyssnar aktivt efter anvÀndarfeedback om webbplatsens inkompatibilitet. Med det sagt kan du inte riktigt gÄ fel med nÄgot av alternativen, beroende pÄ dina behov.

Är du glada att Ă€ntligen se Jailbreak-justeringar i mörkt lĂ€ge som utökar stöd till webbsidor snarare Ă€n bara applikationsgrĂ€nssnitt? LĂ„t oss veta i kommentarfĂ€ltet nedan.