Dessa konceptuella Ätergivningar har oss sÄlt pÄ iPhone X-liknande design för 2018 iPad Pro

Dessa konceptuella Ätergivningar har oss sÄlt pÄ iPhone X-liknande design för 2018 iPad Pro

Apples iPad-proffs för 2018 Àr precis runt hörnet och spekulationer omger dem sÀkert inte. Med lite mer Àn en vecka kvar innan det schemalagda medieevenemanget Àger rum har en 3D-artist slÀppt en serie underbart utförda renderingar som förestÀller sig en iPad Pro-översyn med helskÀrmsdesign. Vi gillar det vi ser mycket!

Den ungerska 3D-konstnĂ€ren Viktor KĂĄdĂĄr har publicerat de renderingar som visas hĂ€r pĂ„ hans Behance-sida—Och pojke ser de bra ut, nĂ€stan som den verkliga affĂ€ren! För att sĂ€tta ihop dessa högkvalitativa modeller anvĂ€nder han Adobes kreativa appar Illustrator, Photoshop, InDesign och Lightroom, plus den populĂ€ra bildredigeraren Pixelmator och 3D-programvaran Rhinoceros och Keyshot.

2018 iPad Pro-modeller förestÀller sig Apples standardfÀrg för rymdgrÄ, guld och rosaguld

“Mitt mĂ„l var att skapa bĂ€ttre och mer detaljerade 3D-renderingar Ă€n de nuvarande”, sĂ€ger Budapest, Ungern-baserad konstnĂ€r. NĂ€sta iPad Pro-uppdatering sĂ€gs ge en iPhone X-liknande helskĂ€rmsdesign till den avancerade Apple-surfplattan tack vare de drastiskt reducerade ramarna.

Det bör inte finnas nÄgra hack eftersom den övre ramen inte kommer att vara sÄ tunn som den pÄ telefonerna, vilket innebÀr att TrueDepth-kameran ska passa utan att det behövs en utskÀrning i displaypanelen.

Den stora obesvarade frÄgan Àr om dessa nya iPads kommer att gunga överlÀgsna OLED-paneler eller hÄlla fast vid den traditionella LCD-tekniken. Vissa rykten har sagt att detta kommer att vara Äret Apple-surfplattan hoppar till OLED, men rapporter om leverantörskedjor och betrodda analytiker har förutspÄtt att OLED-utrustade surfplattor och bÀrbara datorer inte kommer att slÀppas före 2019 eller 2020.

Vad tycker du om dessa 3D-modeller?

BerÀtta för oss i kommentarer!