Dessa ultratunna fodral för iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR Àr redo att skickas nu [sponsor]

Dessa ultratunna fodral för iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR Àr redo att skickas nu [sponsor]

Lojala iDB-lÀsare behöver ingen introduktion till Totallee, det Kaliforniska företaget som tillverkar ultratunna och minimalistiska fodral för iPhone. Vi har granskat nÄgra av deras fall tidigare, och uppriktigt sagt, trots att företaget sponsrar detta meddelande idag, gör Totallee de enda fall jag anvÀnder pÄ min iPhone.

Den hÀr gÄngen Àr Totallee tillbaka med en variation av deras populÀra supertunna plast- och tunna lÀderfodral för iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR. Till skillnad frÄn mÄnga konkurrerande produkter Àr nÄgra av dessa fodral tillgÀngliga och leveransklara inom 24 timmar.

Den minimalistiska enkelheten i dessa fall Ă€r anledningen till att jag fortsĂ€tter att komma tillbaka till dem nĂ€r jag behöver skydd för min iPhone. PĂ„ bara 0,02 ″ tunt och 0,1 uns ljus Ă€r antingen plast- eller lĂ€deralternativet ett av de tunnaste och lĂ€ttaste fodralet i vĂ€rlden, och lika viktigt lĂ€gger de inte till nĂ„gon bulk till din enhet.

Om du Àr nitig som jag kommer du förmodligen att uppskatta den mÀrkesfria minimalistiska designen. FrÄnvaron av nÄgon logotyp hjÀlper till att behÄlla estetiken i din iPhone.

Med rÀtta kommer cyniska mÀnniskor att hÀvda att dessa fall inte kan skydda en iPhone mot en 5-fots droppe. Det Àr inte meningen med dessa fall! Dessa Àr gjorda för minimalisterna som vill skydda sina iPhones frÄn vardagligt slitage utan att lÀgga till bulk.

Som sagt, alla fall har en upphöjd kameraring för extra skydd nĂ€r din iPhone till exempel ligger platt pĂ„ ett bord. Återigen Ă€r dessa perfekta fall för dem som letar efter vĂ€sentligt skydd utan att kompromissa med tunnheten och – vĂ„gar jag sĂ€ga – deras enhets skönhet.

TillgÀnglig för nya iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR, alla modeller levereras inom 24 timmar, vilket innebÀr att om du agerar just nu kan du fÄ ditt fodral redan innan din iPhone anlÀnder.

Det finns tvÄ modeller i olika fÀrger:

BÄda modellerna har tvÄ Ärs garanti och passar garanterat perfekt till din iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR. Alla Àrenden kan köpas frÄn Totallees webbplats eller frÄn Amazon.