Det bÀsta trÄdlösa laddningsstÀllet för iPhone

Det bÀsta trÄdlösa laddningsstÀllet för iPhone

Letar du efter en trĂ„dlös laddare till din iPhone? TĂ€nk pĂ„ ett trĂ„dlöst laddningsstĂ€ll. Till skillnad frĂ„n dynor / mattor, som ligger platt, hĂ„ller stativ din telefon upprĂ€tt sĂ„ att du kan utföra enkla uppgifter och se lĂ„sskĂ€rmsvarningar medan du laddar. Stativ har vanligtvis ocksĂ„ fĂ€rre döda platser – omrĂ„den som inte tĂ€cks av laddningsspolen – vilket garanterar mer jĂ€mna laddningar. Nedan har vi sammanstĂ€llt en lista över vad vi tror Ă€r nĂ„gra av de bĂ€sta tillgĂ€ngliga trĂ„dlösa laddningsstĂ€llen.

Belkin 10W Boost Up trÄdlöst laddningsstÀll

belkin svart rund trÄdlöst laddningsstÀll

Boost Up frÄn Belkin Àr det enklaste trÄdlösa laddningsstÀllet att rekommendera i den hÀr listan, för det Àr det jag anvÀnder. Den stöder iPhones 7,5 W snabbladdningsteknik och gÄr upp till 10 W för andra enheter. Det fungerar ocksÄ i bÄde stÄende och liggande lÀge och ser bra ut att starta.

Köp för $ 31,50

Seneo 10W trÄdlöst laddningsstÀll

Om du letar efter nÄgot lite billigare, kolla in det hÀr trÄdlösa laddningsstÀllet frÄn Seneo. Den har en fantastisk betraktningsvinkel, en ljus LED för att meddela dig nÀr du laddar, stöder 7,5 W snabb laddning för iPhone och 10 W snabb laddning för andra enheter.

Köp för 17,99 USD

Logitech 7,5 W drivs för iPhone-stativ

Logitech vit trÄdlöst laddningsstÀll

Det drivna trĂ„dlösa laddningsstĂ€llet frĂ„n Logitech kan vara det snyggaste ur gĂ€nget. Den stöder den extra bredden pĂ„ ett fodral, sĂ„vĂ€l som liggande lĂ€ge, och U-formad vagga sĂ€kerstĂ€ller en sĂ€ker anslutning varje gĂ„ng – inget mer jagar för de irriterande laddningsspolarna.

Köp för 58,99 USD

Samsung 9W konvertibelt trÄdlöst laddningsstÀll

Samsung svart rund trÄdlös laddningsplatta

Ett trÄdlöst Samsung-laddningsstÀll för iPhone? Japp! Den erbjuder upp till 9 W snabbladdningseffekt för kompatibla enheter och stöder alla Apples Qi-telefoner. Det har ocksÄ bra kundrecensioner, och det Àr konvertibelt frÄn ett stativ till en platt platt pad, sÄ att du kan ladda hur du vill.

Köp för 69,99 USD

Anker PowerWave-stativ

anker svart trÄdlöst laddningsstÀll

Anker PowerWave Stand erbjuder stöd för 10W trĂ„dlös laddning med enheter som stöds och 7,5w trĂ„dlös laddning för iPhone-modeller som stöds. Det Ă€r inte för dyrt till 14,29 $, och dess design gör det möjligt att anvĂ€nda telefonen medan den laddas. Ägare kan anvĂ€nda den antingen i stĂ„ende eller liggande lĂ€ge.

Köp för 15,99 USD

Nomad 7,5 W trÄdlöst stativ

Jag Àr ett stort fan av Nomad eftersom deras produkter vanligtvis ser skarpa ut och Àr gjorda av högkvalitativa material, och denna stativ Àr inte annorlunda. Inslagen i premiumlÀder, den har 7,5 W snabbladdning för iPhones och ett avstÀngt aluminiumstativ för laddning med platt matta.

Köp för 99,99 $

Uppenbarligen finns det fler trÄdlösa laddningar som finns dÀr ute, och vi kommer att uppdatera den hÀr listan nÀr vi stöter pÄ vÀrdiga utmanare. Och som alltid, om det finns en monter som inte finns pÄ den hÀr listan och förtjÀnar att vara, berÀtta gÀrna om det i kommentarerna nedan.

Se ocksÄ till att kolla in vÄra andra iPhone-sammanstÀllningar: