Det hÀr Àr mitt frÀmsta husdjur om Apple Watch

Apple Watch moon

Det finns en irriterande Apple Watch-designfel i watchOS som företaget behöver ta itu med. MedelÄlders, outnyttjade bÀrbara enhetsÀgare rÀknar med att en förÀndring görs.

Apple har alltid varit besatt av uppmÀrksamhet pÄ detaljer nÀr det gÀller utveckling av programvara och hÄrdvara. PÄ grund av detta kommer det som en överraskning att företaget Ànnu inte har fixat en irriterande designfel pÄ Apple Watch. Felet Àr i centrum under trÀning och nÀr Stör ej har aktiverats pÄ iPhone.

En av de bÀsta funktionerna för att komma till iPhone de senaste Ären har varit introduktionen av Stör inte under körning, som lanserades med iOS 11 2017. NÀr den Àr aktiverad avgör funktionen automatiskt nÀr du kör. Genom att göra det tystas det textmeddelanden, meddelanden, telefonsamtal nÀr din iPhone inte Àr ansluten till din bils Bluetooth-system eller ett handsfree-tillbehör. Apple tillhandahÄller en liknande funktion pÄ Apple Watch under trÀningsperioder. Medan du brÀnner fettet gör Apple sin del genom att tysta allt det digitala bruset som kan pÄverka ditt trÀningspass.

SÄ vad Àr designfelet? Under dessa perioder har Apple valt att sÀtta en mÄneikon pÄ Apple Watch-ansiktet högst upp pÄ skÀrmen. Ja, du hörde rÀtt, en lila-blÄ mÄneikon.

Appl Watch Moon

Det Ă€r medvetet att detta Ă€r en triviell detalj, en som kanske bĂ€st beskrivs som ett första vĂ€rldsproblem. ÄndĂ„ Ă€r det lika irriterande som fan.

Varje höst under sitt Ärliga iPhone-evenemang uppmuntrar Cupertino oss att köpa företagets senaste och bÀsta Apple Watch genom att fokusera pÄ den bÀrbara enhetens senaste trÀningsbaserade funktioner. Strax efter köper miljontals av oss den glÀnsande nya klockan och gör oss redo att kasta bort de oönskade punden.

För dem bland oss ​​som hatar nĂ„gon form av trĂ€ning, men Ă€ndĂ„ drar oss till gymmet för att hĂ„lla oss friska, att se den lilla mĂ„neikonen kĂ€nns lite som ett sublimint meddelande som uppmuntrar oss att gĂ„ tillbaka till sĂ€ngen. Att se ikonen under körning kan ha en liknande effekt. FörestĂ€ll dig att du kör en för mĂ„nga timmar pĂ„ vĂ€gen till din favoritresmĂ„l och ser den ikonen.

Med watchOS 5 fortfarande i beta har Apple tid att Ă„tgĂ€rda detta otĂ€cka problem innan det Ă„terigen tillkĂ€nnager en ny Apple Watch i höst. För att detta ska hĂ€nda behöver företaget helt enkelt justera ikonen som dyker upp under pass och körtider. MĂ„nens ikon kan stanna kvar under nattetid. TĂ€nk pĂ„ en löpare under övningar och en “iCar” -ikon nĂ€r du kör, nej?

Kom igen, Apple, du kan göra det.