DJI presenterar sina nya erbjudanden för videofilmning och flygundersökningar (foton)

DJI presenterar sina nya erbjudanden för videofilmning och flygundersökningar (foton)

DJI, ett företag inom civila drönare, flygteknik och kreativ fotografiteknik, presenterade en serie innovationer riktade till en vÀrld av videoproduktion och geo-space-proffs. För den första sektorn Àr de produkter som just dykt upp de nya versionerna DJI RS 2 Àr DJI RSC 2 (stabilisatorer för treaxlade kameror, extremt robusta, mÄngsidiga och lÀmpliga för alla behov av regissörer och innehÄllsskapare), medan för andra DJI Zenmuse P1 Àr DJI Zenmuse L1 (de erbjuder större effektivitet och nya perspektiv till en överkomlig kostnad, utan att kompromissa med kvaliteten och noggrannheten hos de insamlade uppgifterna, för att kunna garantera flyginspektioner och exakta datainsamlingsuppdrag), men lÄt oss se dem i ordning.

DJI RS 2

Denna artikel innehÄller kolfiber i de viktigaste strukturella komponenterna, utan att offra styrkan, och kan stödja en dynamisk belastning testat till 4,5 kg, sÄ att filmskapare kan arbeta med tyngre konfigurationer, fortsÀtter alltid att ha upp till 12 timmars batteridrift. En ny funktion av snabb laddning direkt pÄ handtaget, för de mest brÄdskande situationerna, garanterar det tvÄ timmars batteritid med en laddning pÄ bara 15 minuter.

Ultraljud och professionella bilder garanteras. Den optimerade algoritmen Titan minskar behovet av anvÀndarintervention med manuella ÄtgÀrder, kompenserar för rörelse och optimerar stabilisatorns lutning och vinkel. Dessutom det nya lÀget SuperSmooth ökar kamerastabiliteten, sÀrskilt för att kompensera för anvÀndning av linser upp till en brÀnnvidd pÄ 100 mm.

LÄS OCH: Idag kan du förbestĂ€lla den nya iPhone 12

Den integrerade pekskĂ€rmen, i fĂ€rg och frĂ„n 1,4 ″, lĂ„ter anvĂ€ndaren visa kameradata, stabiliseringsparametrar eller strömma de tagna bilderna. Den ultralĂ€tta skĂ€rmen lĂ„ter dig aktivera nyckelfunktioner som ActiveTrack och metoderna för smart skytteoch stöder elva olika sprĂ„k. De RSA-portar, tvĂ„ som NATO-hamnar, lĂ„ter dig lĂ€gga till tillbehör och förlĂ€ngningar, till exempel grepp och fjĂ€rrkontroll.

DJI RSC 2

Det innovativa design, vikbar och bĂ€rbar, ger anvĂ€ndarna möjlighet att ta DJI RSC 2 var som helst, utan vikten av skrymmande utrustning, eftersom det utökar möjligheterna till kreativ anvĂ€ndning. De anvĂ€ndes för de vitala och ofta anvĂ€nda komponenterna i resistenta material stĂ„l, medan lĂ€tta material, inklusive aluminium, minskar dess totala vikt. DJI RSC 2 vĂ€ger in 1,2 kg med en vikbar storlek pĂ„ 180 × 190 mm och det integrerade batteriet erbjuder 12 timmars drift, vilket kan rĂ€kna med den nya funktionen snabb laddning laddar handtaget direkt i de mest brĂ„dskande situationerna.

Trots sin lÀtta vikt och bÀrbarhet har den kraftfullare motorer med en kapacitet pÄ dynamisk belastning ökade till 3 kg för att stödja frÄn spegelfria kameror till tyngre kamerakroppar. Utnyttja samma avancerade teknik som DJI RS 2, den nya optimerade algoritmen Titan genererar en ny stabilitetsnivÄ: slÀpper ut detaljer och stöder mekanisk stabilisering genom att erbjuda en av de mest avancerade teknikerna pÄ marknaden. DJI RSC 2 Àr kompatibel med ett brett utbud av kameror, för att garantera anvÀndarna bÀsta prestanda. Slutligen har den ocksÄ en liten integrerad OLED-skÀrm som visar kameraparametrar för omedelbar hantering.

DJI Zenmuse P1

LÄt oss nu gÄ vidare till den andra typen av produkter. Inom omrÄdet för flygundersökningar, teknik LiDAR Det spelar en avgörande roll för att utveckla exakta verklighetsmodeller och Zenmuse L1 Àr företagets första lösning för att utnyttja den, och det representerar ocksÄ ett stort steg framÄt för att göra denna teknik enkel att anvÀnda. Integrera en Livox LiDAR-modul kraftfull och samtidigt ultralÀtt utrustad med 70 ° FOV, en högprecisions IMU och en kamera 20MP utrustad med 1-tums CMOS-sensor och en mekanisk slutare pÄ en 3-axlig stabilisator. poÀng per sekund och ett avkÀnningsavstÄnd pÄ 450 meter, Àr enkelheten och hastigheten att skaffa kvalitets LiDAR-data utan motstycke.

Modulen stöder en linjÀrt skanningslÀge det Àr en skanningslÀge icke-repetitiv, en unik teknik utvecklad av Livox. Detta kommer att sÀkerstÀlla full tÀckning av det drabbade omrÄdet med mycket korta tidsintervall, och gör det möjligt för sensorn att samla in data i valfri riktning snarare Àn lÀngs ett definierat plan.

NÀr den anvÀnds med 300 RTK-matris, DJI: s exklusiva företagsflygplattform och DJI Terra-undersökningsprogramvara, blir en komplett och mÄngsidig lösning som kontinuerligt erbjuder anvÀndaren 3D-data i realtid och fÄngar detaljer komplexa strukturer och skapa rekonstruktionsmodeller med hög precision. Tack vare IP44-skydd, Zenmuse L1 stöder anvÀndning i regniga eller dimmiga miljöer, medan LiDAR-modulens aktiva skanningsmetod gör att du kan flyga i svagt ljus.

DJI Zenmuse P1

Denna nyhet erbjuder den mest effektiva DJI-kamera belastningen, avsedd förförvÀrv av geo-spatial data. Den har en högkÀnslig 45MP full-frame sensor med hög kÀnslighet, som ger flexibel visning tack vare utbytbara 24/35/50 mm fasta fokuslinser pÄ en 3-axlig stabilisator. Utrustad med en mekanisk slutare och det helt nya systemet TimeSync 2.0, som synkroniserar tiden mellan moduler pÄ mikrosekundnivÄ, lÄter Zenmuse P1 dig samla in centimeterdata i kombination med realtidsposition och teknik för kompensation för orientering.

Slutligen funktionen Smart Oblique Capture förbÀttrar dramatiskt effektiviteten genom att hÀrma en snygg kamera med flera sensorer och bara ta de viktigaste bilderna för rekonstruktion vid kanten av kartomrÄdena.

TillgÀnglighet och priser

FrÄn 31 oktober DJI RS 2 och DJI RS 2 kan köpas hos auktoriserade ÄterförsÀljare och pÄ företagets webbplats. Nedan följer de olika köpoptionerna:

DJI RS Single Stabilizer – 769 €

DJI RS 2 Combo Pro, som innehĂ„ller ytterligare tillbehör som smartphonehĂ„llare, fokussystem och mer – 899 €

DJI RSC 2 Combo Pro – 639 €

Samtidigt Àr DJI Zenmuse L1 och DJI Zenmuse P1 för nÀrvarande förboka hos officiella DJI-ÄterförsÀljare över hela vÀrlden och leveranser börjar frÄn tidigt 2021. Prisinformation och information om var du kan köpa kommer att finnas hos din DJI Enterprise-ÄterförsÀljare.