Dold hemlig alternativpanel i din WordPress-administratörspanel

Dold hemlig alternativpanel i din WordPress-administratörspanel

Detta Ă€r en av de coola smĂ„ hemligheterna som du borde veta om. WordPress har en huvudalternativpanel i adminpanelen som Ă€r dold. Den hĂ€r sidan visar en kombination av alla instĂ€llningar för din blogg, och det Ă€r nĂ„got du inte borde röra med. ÄndĂ„ bör du fortfarande veta om det eftersom det Ă€r coolt.

LÀgg till följande i din blogg-URL:

http://yourblog.com/wp-admin/options.php

Den hÀr sidan innehÄller alla alternativ för din WordPress-webbplats. NÄgra av dessa alternativ kan redigeras med menyn InstÀllningar i administratörsfÀltet. Men de flesta av dessa alternativ ska inte redigeras eller Àndras av anvÀndarna.

Viktig: Vi rekommenderar inte att du anvÀnder den hÀr dolda sidan för att göra nÄgra Àndringar pÄ din WordPress-webbplats.

Du kan dock anvÀnda den hÀr sidan för att leta efter alternativ som Àr lagrade i din WordPress-databas, instÀllningar lagrade av plugins och sÄ vidare. Att veta att denna panel Àr dÀr och du kan titta pÄ den kan komma till nytta nÄgon dag.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att upptÀcka den dolda hemliga alternativpanelen pÄ din WordPress-webbplats. Du kanske ocksÄ vill se vÄr guide om hur man döljer onödiga objekt frÄn WordPress-admin med Adminimize

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.