E-postmeddelanden frÄn Hotmail eller Outlook saknas i Mail-appen? HÀr Àr en fix

Mail Days to Sync on iPhone

Om du precis har skapat ett Hotmail- eller Outlook-e-postkonto i Mail-appen pÄ din iPhone eller iPad kanske du har mÀrkt att nÄgra av dina e-postmeddelanden inte finns dÀr.

Du kanske inte inser det, men nÀr du ursprungligen ansluter kontot synkroniseras dina e-postmeddelanden som standard en mÄnad tillbaka.

SÄ om du saknar Hotmail- eller Outlook-e-postmeddelanden i Mail-appen kan du prova den hÀr snabbkorrigeringen.

Ändra e-postdagarna till synkronisering

1) Öppna din instĂ€llningar app pĂ„ din iPhone eller iPad och vĂ€lj Lösenord och konton.

2) Tryck pÄ Hotmail- eller Outlook-kontot du skapade.

Outlook-konto i Mail iPhone

3) VÀlja E-postdagar för synkronisering.

4) VÀlj Ingen grÀns. Som du kan se kan du vÀlja andra alternativ frÄn en dag till en mÄnad. Men genom att vÀlja No Limit, Allt av dina e-postmeddelanden ska synkroniseras.

Ändra Outlook Mail Days för att synkronisera iPhone

TÀnk pÄ att det kan ta ett tag för alla dina e-postmeddelanden att synkroniseras, beroende pÄ hur mÄnga du har.

Se till att tillÄta synkronisering

Det finns en annan del i att ansluta ditt Hotmail- eller Outlook-konto till Mail-appen och det gör att det kan synkroniseras. SÄ om du av nÄgon anledning Àr det saknar alla dina e-postmeddelanden, det hÀr kan vara anledningen.

Kontrollera din Mail-inkorg för ett e-postmeddelande frÄn Microsoft som ser ut som det nedan. Tryck sedan pÄ FortsÀtt anvÀnda den hÀr e-postappen -knappen lÀngst ner i din e-post.

E-post frÄn Microsoft synkroniserar Outlook

Packar upp den

Mail-appen pÄ iPhone, iPad och Mac ger dig ett enkelt sÀtt att ansluta alla typer av e-postkonton. FrÄn Hotmail och Outlook till Exchange och Google kan du kontrollera alla dina inkorgar pÄ ett stÀlle. Utnyttjar du Mail-appen pÄ din enhet eller föredrar du en annan?

Du kan ocksÄ titta pÄ hur du gör Ànnu mer med Mail-appen, till exempel hur du lÀgger till eller tar bort VIP, hur man minimerar ett e-postutkast eller hur man lÀgger till ritningar i dina meddelanden.