Early adopters delar sina iPhone XS-bilder med hashtaggen #shotoniPhone

Early adopters delar sina iPhone XS-bilder med hashtaggen #shotoniPhone

Apple erbjuder en löpande lista med bilder som tagits med 12MP dubbla kamerasystem som finns pÄ iPhone XS och iPhone XS Max. Genom att göra sÄ, det frÀmjar nya funktioner finns pÄ enheter som Smart HDR, avancerad bokeh i portrÀttlÀge och möjligheten att Àndra skÀrpedjupet med Djupkontroll. Bilderna kommer frÄn bÄde amatörer och proffs som anvÀnder hashtaggen #ShotoniPhone (eller #shotoniPhoneXS) över sociala medier, inklusive Twitter och Instagram.

HÀr Àr nÄgra av de bilder som Apple har markerat:

Smart HDR Àr fantastisk #ShotOniPhoneXS San Miguel De Allende, Mexiko pic.twitter.com/HHuXqPbfPq

– Roger Gonzalez (@rogergzz) 23 september 2018

Mer rakt ur kameran #iPhoneXS #ShotOniPhoneXs #shotoniphone pic.twitter.com/EzDNOjB9xw

– Andrew Kearns (@andrewtkearns) 27 september 2018

Kan ha slutat uppgradera till en iPhone XS igÄr. MÄste sÀga att jag Àlskar det faktum att jag kan justera skÀrpedjupet och slutligen fokuserar kameran pÄ min hund i stÄende lÀge! #ShotOniPhoneXS pic.twitter.com/OJBdkYLzAz

– Verity Milligan (@Vemsteroo) 23 september 2018

Officiellt tillkÀnnagav och slÀpptes förra mÄnaden, iPhone XS och iPhone XS Max har bÄda avancerade kamerafunktioner. Med den nya djupkontrollfunktionen kan du dynamiskt justera skÀrpedjupet bÄde i förhandsvisning och efterfÄngare i realtid för att skapa portrÀtt med en bakgrundssuddighet. PortrÀttlÀge med djupkontroll finns ocksÄ pÄ TrueDepth-kameran för selfies.