Electra1131 fÄr mindre uppdateringar med buggfixar och förbÀttringar

Electra1131 fÄr mindre uppdateringar med buggfixar och förbÀttringar

Electra Teams nya jailbreak-verktyg för iOS 11.2-11.3.1-enheter fick ett par mindre uppdateringar under helgen för att ta itu med nÄgra problem som var nÀrvarande i den första utgÄvan.

FullstÀndig information om de senaste uppdateringarna av Electra1131 listas pÄ verktygets officiella hemsida, och kommer ocksÄ att beskrivas för din bekvÀmlighet nedan:

Version 1.0.1:

Version 1.0.2:

Som det verkar, squashar dessa uppdateringar bara nÄgra buggar som ursprungligen kan ha pÄverkat ett litet antal jailbreakers. De verkar inte öka framgÄngsgraden för jailbreak-verktyget för de som inte redan har fÀngslat sina enheter med Electra1131, vilket var en stor smÀrtpunkt för vissa anvÀndare som försökte jailbreak mÄnga gÄnger pÄ slÀppdagen.

Som alltid rekommenderar vi att du laddar ner och anvÀnder den senaste versionen av jailbreak-verktyget Electra1131 pÄ din enhet av stabilitetsskÀl. Vi gjorde en fullstÀndig handledning om hur du anvÀnder Electra1131 som kan vara till nytta för dig om du aldrig har fÀngslat en enhet med Electra tidigare.

Det Àr sÀkert att anvÀnda en nyare version av Electra1131 över ditt befintliga jailbreak pÄ iOS 11.2-11.3.1 via Cydia Impactor sÄ lÀnge du laddade ner det frÄn den officiella Electra-webbplatsen. Lita inte pÄ jailbreak-verktyg som pÄstÄr sig vara Electra1131 och som har laddats ner frÄn tredje parts webbplatser, eftersom dessa kan vara skadliga för din enhet eller integritet.

Har du fÀngslat en enhet med Electra1131 Àn? Diskutera nedan!