Elegant RSS-klient Reeder 3 för iPhone, iPad & amp; Mac gÄr gratis eftersom Reeder 4 Àr pÄ vÀg

 Elegant RSS-klient Reeder 3 för iPhone, iPad & amp;  Mac gÄr gratis eftersom Reeder 4 Àr pÄ vÀg

Reeder 3, en elegant RSS-klient för iOS och macOS av den italienska utvecklaren Silvio Rizzi, har gÄtt gratis pÄ bÄda App Store och Mac App Store den hÀr morgonen.

UPPDATERING: Artikeln uppdaterades den 29 augusti och klargör att “Reeder Ă€r gratis tills version 4 slĂ€pps senare i Ă„r som en betald uppgradering (inget abonnemang),” enligt Rizzi’s tweet.

https://mobile.twitter.com/reederapp/status/1034821640864129026

Mac-versionen brukade sÀljas för 9,99 dollar medan Reeder 3 för iPhone och iPad var 4,99 dollar.

Förutsatt att du inte har köpt apparna Ànnu, tittar du pÄ en sammanlagd besparing pÄ coola $ 15. Reeder 3 var en av de bÀsta RSS-klienterna för Apple-enheter, men bleknade i popularitet efter att Google bestÀmde sig för att sÀtta den sista spiken i RSS: s kista genom att avbryta sin egen Reader-tjÀnst.

Utan en krympande marknad och ingen tydlig vÀg framÄt har Reeder sett fÀrre och fÀrre uppdateringar. Apparna slutade troligen att tjÀna pengar för Rizzi sÄ han bestÀmde sig troligen för att det skulle vara ett bra steg att lÄta nÄgon ladda ner dem gratis. Rizzi verkar inte ha bytt till en prenumerationsmodell och Reeder fortsÀtter att sakna reklam eller köp i appar.

En annan möjlighet: Reeder 4 kan vara pÄ vÀg som en betald uppgradering.

Reeder har ett minimalistiskt anvÀndargrÀnssnitt som presenterar artiklar i en snygg Safari Reader-liknande vy. Reeder visar dig vad som har lÀst och vad som inte kan och kan till och med hjÀlpa dig att hÀmta artiklar frÄn webbplatser som inte publicerar hela texten i sina RSS-flöden.

RUNDA UPP: 5 Mac-appar som Anthony anvÀnder varje dag

Den anvÀnder utmÀrkt gester och 3D Touch, har inbyggda teman och stöder tjÀnster frÄn tredje part som Feedbin, Feedly, Feed Wrangler, Fever, FeedHQ, Inoreader, NewsBlur, Minimal Reader, The Old Reader, BazQux Reader och Instapaper.

Som fransk blogg iGeneration.fr (Google översÀtt) noterade i morse, detta kan vara nÄgon form av fel eftersom utvecklaren Ànnu inte har annonserat det betydande prisfallet. Detta skulle faktiskt markera de allra första prisfallet för Reeder efter starten. IPhone- och iPad-versionen slÀpptes i september 2013, följt av Reeder för Mac i maj 2014.

Ta din gratis kopia av Reeder 3 frÄn App Store och Mac App Store nu.