Elgato ommÀrker sig som Eve Systems, sÀljer sin tillbehörsavdelning för streaming till Corsair

Elgato

Elgato Systems meddelat Onsdag att det döper om till Eve Systems och sÀljer sin framgÄngsrika spelverksamhet till speltillbehörstillverkaren Corsair.
Under Corsair fortsÀtter Eve-spelet som ett separat varumÀrke.

Elgato grundare och VD Markus Fest sa i ett förberett uttalande:

Idag Àr spelutrymmet mer dynamiskt och spÀnnande Àn nÄgonsin, och vi sökte en större partner för att hjÀlpa oss att dra nytta av de fenomenala möjligheter som ligger framför oss. VÄr spelverksamhet har varit vÀldigt framgÄngsrik och den framgÄngen Àr oupplösligt kopplad till varumÀrket Elgato.

VarumÀrket har varit med i nÀstan tjugo Är och vi Àr uppenbarligen lite ledsna över att se det gÄ, men Corsair Àr ett fantastiskt företag och kommer att bli ett fantastiskt nytt hem för Elgato. Samtidigt kommer vÄr Eve-produktlinje att dra nytta av ett fokuserat team och en dedikerad organisation. Detta steg kommer att stÀrka bÄda produktfamiljerna ytterligare.

Detta Àndrar inte nÄgonting nÀr det gÀller Elgatos Ätagande att stödja Apples HomeKit-plattform med tillbehör för att styra och automatisera enheter och olika apparater som Àr utformade för att övervaka dina inomhus- och utomhusmiljöer, inklusive sprinklerstyrenheter.

För mer information, besök den nya webbplatsen evehome.com.

SPELA. SKAPA.

Vi har officiellt gÄtt med i @CORSAIR familj och erbjuder nu de bÀsta i klassen för spel och skapande av innehÄll. pic.twitter.com/ak3YVb2PBT

– Elgato Gaming (@elgatogaming) 27 juni 2018

Följ @meeteve för smarta hemprodukter eller @elgatogaming för deras sortiment av skapare.

VÄr tÀckning av Elgato-tillbehör

Företaget med huvudkontor i MĂŒnchen, Bayern utvecklar, marknadsför och sĂ€ljer ett brett utbud av HomeKit-tillbehör för det anslutna hemmet, liksom andra tillbehör som kompakta Thunderbolt 3-dockningsstationer.

Vi har tÀckt mÄnga HomeKit-tillbehör frÄn Elgato, inklusive:

De presenterar nya smarta hemprodukter pÄ IFA-mÀssan i Berlin senare i Är.

HÀr Àr vÄr videorecension av Eve Button.

Prenumerera pÄ iDownloadBlog pÄ YouTube

Dina tvÄ cent?

Vad gör du av den hÀr Elgato-nyheten idag?

Kommer försÀljningen av sin speldivision att göra det möjligt för företaget att fokusera mer pÄ marknaden för smarta hemtillbehör och dubbla ner pÄ HomeKit-stöd, tror du?

LÄt oss veta genom att lÀgga upp en kommentar nedan!