Elias Limneos lanserar AnsweringMachine X för jailbreakade iPhones pÄ iOS 11

Elias Limneos lanserar AnsweringMachine X för jailbreakade iPhones pÄ iOS 11

För tvÄ Är sedan revolutionerade jailbreak tweak-utvecklaren hur iPhone-anvÀndare interagerar med röstmeddelanden med en release som heter AnsweringMachine. Nu har just samma tweak uppdaterats med officiellt stöd för iOS 11, och det har omprövats som AnsweringMachine X.

AnsweringMachine X reinkarnerar arvet frÄn vad vissa kanske anser vara en av de bÀsta jailbreak-tweaks som nÄgonsin har tagits fram för iPhone. Med det kan anvÀndare ersÀtta Apples skÀmt med en infödd rösthanteringshanterare med nÄgot mycket mer anvÀndbart nÀr det gÀller funktionalitet.

Bland den lÄnga listan över saker som AnsweringMachine X ger till bordet Àr:

Tweak lÀgger till en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan röra dig med dess instÀllningar tills du Àr nöjd:

För de som undrar spelar AnsweringMachine X snyggt med bÄde AudioRecorder 2 och CallBar X, som alla Àr premiumjusteringar. BÄda tweaks som nÀmnts ovan gjordes ocksÄ av Elias Limneos, som talar om hans uppmÀrksamhet pÄ detaljer nÀr han bygger tweaks för samhÀllet.

AnsweringMachine Xs omfattande funktionsuppsÀttning och utilitaristiska karaktÀr Àr ett bevis pÄ en döende Älder i jailbreak-samhÀllet. Det Àr inte varje dag du öppnar Cydia och hittar en ny tweak som Äteruppfinner hur du anvÀnder din iPhone.

Om du Ă€r intresserad av att prova AnsweringMachine X kan du göra det ladda ner den frĂ„n Cydias BigBoss-arkiv gratis – du blir sedan uppmanad i appen InstĂ€llningar att installera en licens till det veckolĂ„nga introduktionspriset pĂ„ bara 2,98 $. TyvĂ€rr verkar det inte finnas nĂ„gra speciella rabatterade priser för de som Ă€ger den tidigare versionen av AnsweringMachine, men tweak fungerar pĂ„ alla jailbroken iPhones som kör iOS 11.0-11.4.2.

Vad Àr dina tankar och intryck pÄ AnsweringMachine X? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.