Elias Limneos slÀpper CallBar X för jailbreakade iOS 11-enheter

Elias Limneos slÀpper CallBar X för jailbreakade iOS 11-enheter

CallBar av iOS-utvecklare var kanske en av de mest populÀra jailbreak-tweaks som nÄgonsin skapats för iPhone. Tweak ersÀtter iOS-grÀnssnittet för inkommande samtal i helskÀrm med en betydligt mindre pÄtrÀngande banner för inkommande samtal med integrerade samtalsalternativ.

Med tanke pÄ CallBars popularitet borde det komma ut som spÀnnande nyheter som Limneos officiellt lanserade CallBar X för iOS 11 i Cydia den hÀr veckan. I föregÄngarens fotspÄr gör CallBar X den inkommande samtalsupplevelsen bekvÀmare för de sportiga jailbreakade iOS 11-enheterna.

Som visas pÄ skÀrmdumparna ovan stöder CallBar X bÄde mörka och ljusa lÀgen och innehÄller konfigurerbar estetik som passar dina behov. CallBar X spelar ocksÄ bra med inbyggda telefonsamtal, FaceTime-samtal och VoIP-samtal frÄn populÀra tredjepartsappar som Viber.

NÀr du fÄr inkommande telefonsamtal frÄn nÄgon av de ovan nÀmnda tjÀnsterna, presenterar tweak dig en icke-pÄtrÀngande banner snarare Àn en helskÀrmsövertagning som innehÄller kontroller för att svara pÄ samtalet. Dessa inkluderar att svara, ignorera, stÀlla in en pÄminnelse och komma tillbaka med ett textmeddelande.

NÀr du har tagit ett samtal bevarar CallBar X-grÀnssnittet iOS-samtalsfunktioner, som att avsluta samtalet, stÀnga av mikrofonen, komma Ät knappsatsen, justera volymen och mer.

Som du kanske redan har gissat Àr en sÄdan populÀr tweak inte utan dess alternativ att konfigurera. Du hittar dem i appen InstÀllningar efter installationen:

HĂ€r kan du:

Jag har lÀnge ansett CallBar som en hÀftklammer för jailbroken-enheter, och CallBar X Àr inget undantag frÄn den regeln. I sjÀlva verket Àr det nÀstan otroligt att Apple inte har tillhandahÄllit en liknande samtalsbesvaringsmekanism direkt ur lÄdan med tanke pÄ de uppenbara fördelarna med den.

Om du gÄr med pÄ och vill fÄ tag pÄ CallBar X kan du göra det ladda ner den direkt frÄn Cydias BigBoss-arkiv. NÀr du installerar den kan du besöka instÀllningsfönstret för tweak för att aktivera den för 3,99 USD. TyvÀrr finns det inga uppgraderingsrabatter för de som Àger tidigare versioner av CallBar.

Tror du att CallBar X förbÀttrar grÀnssnittet för inkommande samtal i iOS 11? Dela varför eller varför inte i kommentarfÀltet nedan.