Elytra, Blink, Cheat Day och andra appar att kolla in i helgen

Elytra, Blink, Cheat Day och andra appar att kolla in i helgen

Veckans utgÄva av vÄra Apps of the Week-sammanfattningen innehÄller en enkel men kraftfull RSS-lÀsare, en unik app för anteckningar och en hÀlsosam guide till snabbmat. Och som alltid har vi valt ut tvÄ fantastiska nya spel som du kan kolla in.

Elytra

Elytra Àr en enkel RSS-lÀsare med alternativ för alla, frÄn avslappnade webblÀsare till kraftanvÀndare. Funktionerna inkluderar snabb, naturlig textÄtergivning med stöd för dynamisk typ och Voice Over, push-aviseringar, lokala bokmÀrken, stöd för bÄde XML- och JSON-feedformat, sökning, synkronisering och mer. Jag gillar verkligen designen, och naturligtvis kan du anpassa temat och accentfÀrgerna.

Ladda ner gratis

Blinka

Blink erbjuder en unik twist pÄ den typiska todo-listan eller anteckningsappen. IstÀllet för att presentera objekt i listformat sÀtter det dem i styckeformat, sÄ att du kan se allt en överblick. Nu vet jag inte om den hÀr metoden Àr bÀttre eller sÀmre Àn standardlistformatet, men sjÀlva appen ser bra ut och innehÄller premiumfunktioner som röstdiktering och smarta gester.

Ladda ner för $ 0,99

Fuskdag

Även om du vill Ă€ta hĂ€lsosammare kan pengarna och tidsbegrĂ€nsningarna göra det svĂ„rt. Det Ă€r dĂ€r Cheat Day kommer in. Den visar dig en lista över de hĂ€lsosammaste menyalternativen du kan fĂ„ frĂ„n snabbmatsrestauranger som McDonalds, Taco Bell, Starbucks och mer. Jag tror att jag presenterade en liknande app i en senaste sammanstĂ€llning, men Ă€rligt talat, ju fler av dessa appar finns dĂ€r ute och anvĂ€nds, desto bĂ€ttre.

Ladda ner gratis

Skyward Journey

Letar du efter nÄgot annat och avkopplande att spela i helgen? Kolla in Skyward Journey. I det hÀr spelet mÄste du samla förlorade fÄglar, rÄa vindströmmar för att vÀgleda dem och leda dem pÄ deras lÄnga resa hem. Funktionerna inkluderar intuitivt spel med en knapptryckning och vackert, zenliknande ljud frÄn den kÀnda musiker Jeff van Dyck.

Ladda ner gratis

Grimvalor

En skadlig makt rör sig i det glömda kungariket Vallaris, och du mÄste hjÀlpa till att ÄterstÀlla ordningen till det korrupta riket. Grimvalor Àr en hack-and-slash-plattformsspel med snabba strider som Àger rum i en mörk fantasivÀrld. Funktionerna inkluderar fantastiska 3D-bilder accelererade av metallgrafik, episka boss-slagsmÄl, anpassningsbara pekreglage och stöd för MFi-kontroller och offline-spel.

Ladda ner för 5,99 USD

Andra apprelaterade nyheter att kolla in