Enkel strömavstängning erbjuder fler alternativ efter att du har hållit viloläge / väckningsknappen

Enkel strömavstängning erbjuder fler alternativ efter att du har hållit viloläge / väckningsknappen

Som de flesta iOS-enhetsägare vet kan du trycka och hålla ned sömn / väckningsknappen för att anropa en avstängningsmeny på din telefon. Därifrån kan du stänga av den; men skulle det inte vara trevligt om du kunde göra mer från det här gränssnittet?

iOS-utvecklaren tänkte på samma sätt och en ny gratis jailbreak-tweak kallades Enkel avstängning var tänkt.

Efter att du har installerat Simple Power Down kan du trycka och hålla ned sömn / väckningsknappen för att anropa den uppdaterade avstängningsmenyn som du ser ovan. Den här popupen ersätter aktiegränssnittet och innehåller en mängd alternativ, inklusive:

Du kommer också att märka hur tweak visar en bekräftelsepop-up efter att du har tryckt på något av alternativen i avstängningsmenyn; detta är avsett för att bekräfta din handling i händelse av att du trycker på något av misstag.

Simple Power Down lägger till en inställningsruta i appen Inställningar där du kan konfigurera ett par alternativ:

Här kan du:

Om idén bakom Simple Power Down verkar bekant beror det på att det inte är den första jailbreak-tweak som förbättrar iOS: s avstängningsmenygränssnitt. Det existerar bara för att det är ett annat sätt att få jobbet gjort.

Med hänvisning till utvecklaren bör Simple Power Down fungera med alla jailbroken 32-bitars och 64-bitars iOS-enheter som kör iOS 8 till iOS 11. Om du är intresserad av att prova, kan du ladda ner den gratis från Cydias BigBoss-förvar.

Har du laddat ner Simple Power Down än? Dela i kommentarfältet nedan.