Epic Games har fixade prestandaproblem som plÄgar Fortnite för iPhone, uppdatering kommer snart

Fortnite teaser

Epic Games utvecklare officiellt i morse svarade till talrik rapporter pÄ Reddit som beskriver olika prestationsfrÄgor som har plÄgat Fortnite pÄ iOS-plattformen nyligen, vilket gör Battle Royale-titeln praktiskt taget ospelbar.

Som första noterade av MacRumors svarade Epic Games pĂ„ Reddit-inlĂ€gget för att sĂ€kerstĂ€lla att iOS-spelare Ă€r medvetna om prestandafrĂ„gorna. De har lovat att distribuera en fix “sĂ„ snart som möjligt.”

Epics inlÀgg lyder som följer:

Hej allihopa,

Vi vet att iOS-prestanda Àr i grovt tillstÄnd, men vi vill meddela dig att vi har ÄtgÀrdat problemen och arbetar med att fÄ en korrigering sÄ snart som möjligt.

Vi vet att du Àr ivrig att komma igÄng med dessa High Stakes-utmaningar och prova Getaway LTM. Vi meddelar dig sÄ snart vi har en uppdatering för nÀr korrigeringsfilen kommer att visas.

En uppdaterad kontinent dÀr prestandafixet testas internt nÀr vi pratar.

Den senaste uppdateringen har lagt till ett nytt High Stakes-evenemang, sett pÄ videon nedan.

Blurb lovar:

HĂ€r Ă€r planen. Fyra kassaskĂ„p har laddats i försörjningsdroppar utspridda runt ön, som alla har en stor juvel. Du och ditt besĂ€ttning mĂ„ste hitta ett vĂ€rdeskĂ„p, hĂ€mta priset inuti och fly med varorna medan du kĂ€mpar mot fiender. De första fyra lagen som tog sig till en skĂ„pbil med en juvel och tillflyktsvinst! Är du redo för jobbet?

Det hÀr Àr vad du tjÀnar nÀr du slutför de speciella High Stakes-utmaningarna:

Spela 10 matcher i The Getaway: FÄ 5000 XP.Gör 500 skador pÄ juvelbÀrande motstÄndare: LÄs upp Suited Up Spray.Plocka upp en juvel i 5 olika matcher av The Getaway LTM: LÄs upp Cash Flow ContrailSlutför alla tre utmaningar: LÄs upp Crowbar Pickaxe

Fortnite anlÀnde ursprungligen i april och har blivit det de facto mest populÀra mobilspelet i vÀrlden. Free-to-play-titeln gör att du kan njuta av Fortnites spel-mot-spelare Battle Royale-lÀge. Fortnite för icke-mobila plattformar, som spelkonsoler och Windows-datorer, innehÄller ett spelar-mot-miljö-lÀge, kallat Save the World.

I motsats till tidigare rykten planerar Epic inte att ta med Fortnite till Apple TV.

Ta Fortnite gratis frÄn App Store.