Exklusiv Giveaway: FÄ VIP-Ätkomst för att prova HelloBar GRATIS

Exklusiv Giveaway: FÄ VIP-Ätkomst för att prova HelloBar GRATIS

WPBeginner Ă€r stolta över att tillkĂ€nnage Ă€nnu en fantastisk giveaway pĂ„ vĂ„r webbplats för den hĂ€r veckan. Detta Ă€r snarare en ovanlig giveaway, och mycket annorlunda Ă€n de tidigare vi har kört. Vi ger bort VIP-Ă„tkomst för att prova den STÄNGDA BETA-versionen av “HelloBar” GRATIS. Det finns inga slumpmĂ€ssiga ritningar, inga begrĂ€nsningar för vinnare. Alla WPBeginner-anvĂ€ndare kan ha tillgĂ„ng till denna fantastiska applikation. Allt du behöver göra Ă€r att gilla vĂ„r Facebook-sida. Om du redan Ă€r en del av vĂ„r Facebook-community, se bara pĂ„ fliken EXKLUSIV.

Vad Àr det för HelloBar?

HelloBar Àr en webbapplikation som drivs av WordPress för WordPress och anvÀndare som inte Àr WordPress. HelloBar lÀgger till en liten stapel som blir mÀrkt och ökar omvandlingen pÄ din sida. Nu kan detta göras med en enkel jQuery, men HelloBar erbjuder mycket mer Àn sÄ. De har ett vÀldesignat lÀttanvÀnt program som lÄter dig övervaka dina prestationer med hjÀlp av deras kraftfulla statistiksystem. Deras enkla anvÀndargrÀnssnitt gör att du snabbt kan redigera din HelloBar pÄ nÄgra sekunder (sÄ lÀtt att Àven en nybörjare kan göra det). Du kan hantera och skapa sÄ mÄnga HelloBars som du vill. Och den sista hÀftiga delen Àr att detta Àr ett Closed BETA-program vilket betyder att det ENDAST BJUD IN. Men vÄra vÀnner pÄ HelloBar har gÄtt med pÄ att ge ALLA vÄra anvÀndare inbjudningar sÄ lÀnge du Àr villig att prova.

Titta pÄ bilden ovan, hur lÀtt det Àr att skapa stapeln. Du kan antingen skapa en manuell text eller sÄ kan du anvÀnda ditt flöde för att visa dynamisk text. Vi vet att mÄnga av er frÄgade oss om Trending Topic pÄ vÄr webbplats. Det hÀr kan vara ett av sÀtten att göra det pÄ.

HelloBar-statistik

Du kan se vilken HelloBar som Àr bÀst pÄ din webbplats. Du kan testa olika fraser och rubriker för att se vilken som ökar omvandlingen. Bra för alla produkttypsidor som sÀljer nÄgot (tips: du kan lÀgga till kupongkoder dÀr inne)

HelloBar Management

Har du flera webbplatser? Inget problem. Skapa sÄ mÄnga HelloBars som möjligt. Du kan till och med ÄteranvÀnda samma pÄ flera webbplatser. Att stÀnga av det Àr lika enkelt som en kryssruta.

För WordPress sitess finns det ett plugin som du kan installera och aktivera pÄ nÄgra sekunder. För webbplatser som inte Àr WordPress finns det en enkel inbÀddningskod som du kan kopiera och klistra in.

För att se en Live Demo av HelloBar besök deras officiella webbplats.

Det hÀr Àr en * TidsbegrÀnsad ERBJUDANDE *, sÄ skynda dig och skaffa din inbjudan direkt. Allt du behöver göra Àr att gÄ till vÄr Facebook-fansida och klicka pÄ Gilla-knappen. Om du redan Àr en del av WPBeginners Facebook-community, besök bara den exklusiva fliken sÄ fÄr du din nyckel.