FĂ„ ett gratis pass till BlogWorld Expo LA 2011

Hur man gÄr till BlogWorld utan att betala för flygbiljett och logikostnader

BlogWorld Expo kommer till LA, och för tredje gÄngen i rad kommer vi att delta. Vad som Àr Ànnu bÀttre Àr att vi har passerar till giveaway. Konferensen Àr planerad till 3-5 november i Los Angeles Convention Center. BlogWorld Àr den första och enda branschkonferensen, mÀssan och medieevenemanget för alla nya media. Vi deltog i den första BlogWorld i Vegas, och vi har varit tillbaka sedan dess. Evenemanget Àr vÀldigt informativt och du trÀffar massor av fantastiska mÀnniskor. NÄgra av de fantastiska talarna vid detta evenemang Àr: Darren Rowse (@problogger), Chris Brogan (@chrisbrogan), Mari Smith (@marismith) och vÄr egen Syed Balkhi (@syedbalkhi).

Om du vill ta din bloggning till nĂ€sta nivĂ„, utöka din publik, vĂ€xa ditt företag och dĂ„ Ă€r det ett MÅSTE att delta i BlogWorld. Vi ger bort: 1 x tvĂ„ dagskort och 3 x en dagskort. SĂ„ hĂ€r kan du fĂ„ ett pass:

Först mÄste du retweeta följande meddelande:

Vinn ett GRATIS pass till @BlogWorldExpo Los Angeles #BWELA frĂ„n @wpbeginner – http://wpbeg.in/bwelafree (RT to Enter)

För det andra mÄste du svara pÄ det hÀr inlÀgget med en lÀnk till din tweet och förklara varför du förtjÀnar att vinna passet. Vinnaren vÀljs utifrÄn kvaliteten pÄ deras svar som kommer att granskas av vÄrt team. BlogWorld Àr ett livsförÀndrande evenemang dÀr du lÀr dig av ledande branschexperter, och vi vill ge passet till nÄgon som verkligen vill ha det.

Ange bara om du planerar att Äka. Dessa pass kan INTE sÀljas igen. Vi ger bara bort korten, sÄ du Àr fortfarande ansvarig för att betala resekostnaderna (logi, flygbiljett etc.). Vi kommer att bjuda in dig till middag i Los Angeles, men förutom det Àr du sjÀlv för kostnaderna. Tidsfristen för att delta Àr fredagen den 14 oktober 2011. Vinnarna tillkÀnnages samma dag.

Om det inte Àr möjligt för dig att delta personligen rekommenderar vi starkt att du fÄr den virtuella biljetten för BlogWorld som ger dig tillgÄng till alla sessioninspelningar plus bonusar.

För att fÄ en förhandsvisning av BlogWorld, kolla in videon nedan: