FĂ„ ett GRATIS pass till NMX Live aka BlogWorld 2013

FĂ„ ett GRATIS pass till NMX Live aka BlogWorld 2013

För ungefĂ€r 3 veckor sedan meddelade vi att vĂ„r grundare Syed Balkhi kommer att delta pĂ„ New Media Expo (tidigare kĂ€nd som BlogWorld Expo). Konferensen Ă€r planerad till 6 – 8 januari 2013 i Las Vegas, Nevada. Det Ă€r den största konferensen och mĂ€ssan för bloggare och podcasters. Vi vet att det kan vara dyrt att delta i konferenser pĂ„ grund av höga registreringskostnader. Det Ă€r dĂ€rför vi ger bort 4 GRATIS pass till vĂ„ra anvĂ€ndare.

Varje anvÀndare fÄr ett 3-dagars Blogger / Podcaster-pass som inkluderar alla NMX-konferenssessioner, alla huvudnoteringar, utstÀllningshallÄtkomst och officiella fester och tillgÄng till nÀtverksevenemang.

Hur gÄr man in?

Först mÄste du retweeta detta meddelande:

Vinn ett GRATIS pass till @BlogWorldExpo Las Vegas #NMX frĂ„n @wpbeginner – http://wpbeg.in/WoZ0nn (RT to Enter)

För det andra mÄste du svara pÄ det hÀr inlÀgget med en lÀnk till din tweet och förklara varför du förtjÀnar att vinna passet. Vinnarna kommer att vÀljas ut baserat pÄ kvaliteten pÄ deras svar som kommer att granskas av vÄrt team. BlogWorld Àr ett livsförÀndrande evenemang dÀr du lÀr dig av ledande branschexperter, och vi vill ge passet till nÄgon som verkligen vill ha det.

Ange bara om du planerar att Äka. Dessa pass kan INTE sÀljas igen. Vi ger bara bort korten, sÄ du Àr fortfarande ansvarig för att betala resekostnaderna (logi, flygbiljett etc.). Vi kanske bjuder in dig till middag i Las Vegas, men förutom det Àr du sjÀlv för kostnaderna. Tidsfristen för att delta Àr mÄndagen den 22 oktober 2012. Vinnarna tillkÀnnages samma dag.

Om det inte Àr möjligt för dig att delta personligen rekommenderar vi starkt att du fÄr den virtuella biljetten som ger dig tillgÄng till alla sessioninspelningar plus bonusar.

För att fördubbla dina chanser kan du ocksÄ ansöka om NMX-stipendium som inkluderar ett 3-dagars bloggarkort tillsammans med rese- och logikostnader. LÀs mer om NMX University hÀr.

Vi Àlskar alltid att se vÄra anvÀndare dÀr, sÄ lÀmna dina bÀsta kommentarer.