FÄ kritiska aviseringar att skilja sig frÄn resten med Priority

FÄ kritiska aviseringar att skilja sig frÄn resten med Priority

Om du Àr som jag kan du anse att nÄgra av dina meddelanden Àr viktigare Àn andra. Men pÄ grund av hur iOS hanterar dem Àr det enkelt för de viktigaste aviseringarna att bli begravd under allt buller frÄn resten av dina appar.

Även om Apples anmĂ€lningssystem inte Ă€r perfekt, ringde en ny jailbreak-tweak Prioritet av iOS-utvecklare och tar det ett steg nĂ€rmare. Det kan hjĂ€lpa dig att urskilja kritiska meddelanden med en överblick utan att kompromissa med de frĂ„n andra appar.

Precis som namnet antyder ger Priority dina viktigaste meddelanden mer fokus Àn resten. Tweaks flexibla konfigurationer ger anvÀndaren all makt för att vÀlja vilka som Àr de viktigaste. NÀr den Àr konfigurerad börjar den sortera dem som sÄdana.

NÀr du har installerat Prioritet hittar du en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du kan konfigurera dess prioriteringsinstÀllningar:

HĂ€r kan du:

Som du kan se frĂ„n exemplet ovan visar prioriterade meddelanden ordet “Prioritet” i namnlisten. NĂ€r manuell avfĂ€rdning Ă€r aktiverad förblir meddelandebannern pĂ„ din lĂ„sskĂ€rm och i Meddelandecentret Ă€ven efter upplĂ„sning av handenheten. För att bli av med det mĂ„ste du avvisa det manuellt. Som standard flyttas alla prioriterade aviseringar automatiskt till toppen av din aviseringslista. Detta hindrar dem frĂ„n att blanda sig med andra aviseringar frĂ„n resten av dina appar.

Även om det Ă€r fantastiskt att du kan konfigurera prioritetsmeddelanden per app, tror vi att det vore snyggare om du kunde göra det per kontakt; detta skulle göra det möjligt för anvĂ€ndare att filtrera meddelandemeddelanden frĂ„n vad de anser vara de viktigaste personerna, och det skulle hjĂ€lpa dem att sticka ut frĂ„n andra meddelandemeddelanden. Den hĂ€r funktionen ingĂ„r inte i den nuvarande versionen av Priority, men vi hoppas att en framtida uppdatering skulle övervĂ€ga denna idĂ©.

Bortsett frÄn det ovan nÀmnda greppet Àr utförandet av tweak felfritt. Prioritet gör ett vackert jobb med att sÀtta dina viktigaste meddelanden i ansiktet och förhindra att de missas eller glömmas bort.

Om du Àr intresserad av att testa Prioritet sjÀlv kan du göra det ladda ner den frÄn Cydias Dynastic-arkiv för $ 0,99. Tweak fungerar med alla jailbroken iOS 11-enheter.

Tror du att Prioritet skulle förbÀttra ditt arbetsflöde för iOS-meddelanden? Dela i kommentarfÀltet nedan.