FÄ Twitter-följare i utbyte av nedladdningsbara filer pÄ WordPress

Create a Button - Tweet and Get It

Har du sett en webbplats dÀr du blir ombedd att gÄ med i en e-postlista för att fÄ tillgÄng till deras kostnadsfria e-bok eller en annan produkt. Tja, det blir gammalt vÀldigt snabbt. Fler och fler mÀnniskor prenumererar och avslutar prenumerationen direkt efter nedladdningen eftersom de vill fÄ skrÀppostmeddelanden. Tja, Tweet och Get It-plugin Àr hÀr för att erbjuda ett alternativ som lÄter dig fÄ Twitter-följare och en tweet i utbyte av nedladdningsbara filer (e-böcker, plugins, andra godsaker).

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Tweet och Get It-plugin. Se vÄr steg-för-steg-guide för installation av ett WordPress-plugin.

NĂ€r du har aktiverat ett plugin lĂ€ggs en ny flik till “Tweet and Get It”. Klicka pĂ„ Skapa en ny knapp. Fyll i informationen för ditt twitterkonto, den tweet du vill att folk ska tweeta innan du laddar ner, bifoga filen och klicka pĂ„ knappen Skapa.

Du kan lÀgga till den hÀr knappen i ditt inlÀgg med hjÀlp av kortkoden. Du kan hitta kortkoden för en viss knapp nÀr du gÄr till skÀrmen Hantera knappar.

Hantera knappar - Tweet och hÀmta det

NÀr du har lagt till det i inlÀgget lÀggs en knapp till. NÀr anvÀndaren klickar pÄ knappen för att ladda ner filen kommer de att behöva följa dig pÄ twitter och tweeta den önskade tweet innan de kan komma Ät de nedladdningsbara filerna.

Ladda ner Tweet och hÀmta plugin och testa det sjÀlv.