FĂ„ ut det mesta av WordCamps

FĂ„ ut det mesta av WordCamps

Om du har spenderat tillrĂ€ckligt med tid pĂ„ att arbeta med WordPress har du stött pĂ„ de allestĂ€des nĂ€rvarande “WordCamps” och förmodligen stĂ€llt frĂ„gan “Vad Ă€r det för en WordCamp?” Förhoppningsvis övervĂ€ger du vid det hĂ€r laget att delta i en lokal, och du vill veta, “Hur kan jag fĂ„ ut det mesta av helgen?”

Det hÀr Àr ett bra inlÀgg att lÀsa innan du gÄr. Det hjÀlper dig att göra en konferensplan för att maximera din helg. Det finns mycket du kan fÄ ut av ett WordCamp, sÄ lÄt oss hjÀlpa dig att bestÀmma vad det Àr!

Innan jag Äker till en konferens börjar jag alltid med att förstÄ vilka slags mÀnniskor som kommer att delta. Beroende pÄ stad kommer en WordCamp att delta i 50 till ~ 1000 personer. Detta inkluderar expert WordPress-utvecklare och designers, webbplatsÀgare, marknadsförare, sponsorer och kompletta och totala noobs. En vanlig missuppfattning Àr att WordCamps Àr för expertanvÀndare, men det Àr inte sant! WordCamps Àr perfekta för nybörjare som just börjat.

De lokala WordPress-rockstjĂ€rnorna kommer att dyka upp och de mĂ€nniskor som fortfarande blir vĂ„ta kommer att dyka upp ocksĂ„ … MEN …

Alla som deltar i WordCamps har samma fyra mÄl:

För att lÀra dig mer om WordPress Dela sin kunskap med andra Anslut till fler mÀnniskor i samhÀllet Utöka deras WordPress-baserade verksamhet

Vilket av dessa fyra mÄl passar dina nuvarande mÄl? NÀr du tÀnker pÄ det blir det enkelt att göra en konferensplan, men du har fortfarande nÄgra grundlÀggande frÄgor om konferensen.

FrÄgor som:

Vad ska jag ha pÄ mig i ett WordCamp? Följ konferensen. WordCamps Àr avslappnade affÀrer. Shorts, grafiska t-shirts och till och med flip-flops kommer att vara acceptabla pÄ de flesta WordCamps. TÀnk öppen kÀllkod eller startprogramvara utvecklare klÀdkod. Det betyder att klÀ dig pÄ ett sÀtt som gör dig bekvÀm. SÄ lÀnge du inte dyker upp i kostym och slips passar du rÀtt in.

Ska jag ta med min bÀrbara dator till evenemanget? Ja. Varje skÀrm du har kan tweeta, mejla, posta bloggar, vad som helst, ta med den. Du vill kunna interagera med din WordPress-webbplats medan du Àr dÀr. Du kanske till exempel vill stÀlla frÄgor pÄ Happiness Bar och göra Àndringar pÄ din webbplats pÄ plats!

Vad sÀgs om Twitter? Tweeta varje chans du fÄr. Ta reda pÄ vad hÀndelsens hashtag Àr och börja dela höjdpunkterna frÄn varje föredrag du gÄr till, eller twittra hej till de personer du just trÀffat personligen. Twitter Àr ett fantastiskt sÀtt att hÄlla kontakten med alla dessa mÀnniskor pÄ lÄng sikt, och du fÄr nÄgra följare lÀngs vÀgen.

Kan jag trĂ€ffa utvecklare och designers pĂ„ ett WordCamp? WordCamps Ă€r fantastiska platser att trĂ€ffa potentiella utvecklare för en WordPress-webbplats. Om du behöver en utvecklare för ett projekt, sĂ€tt ett mĂ„l att trĂ€ffa 5 utvecklare (vilket borde vara enkelt), fĂ„ ​​deras kontaktinformation och diskutera sedan ditt projekt via e-post med dem.

Hur kan jag lÀra mig att utveckla ett företag pÄ WordPress? WordCamps Àr utformade för att fritt sprida information, sÄ det Àr en lÀmplig plats att komma och stÀlla frÄgor om hur du anvÀnder WordPress för ditt företag. I Är pÄ WordCamp Austin trÀffade jag nÄgra marknadsförare som kom med en uppsÀttning mÄl som de ville uppnÄ för en ny webbplats. De visste att nÄgra av mÄlen kunde nÄs med plugins och ville ha rÄd om vilka plugins som var optimala. Till exempel, vilket plugin ska de anvÀnda för att samla in e-postmeddelanden? Eller vilket plugin lÀgger till en social nÀtverksaspekt?

Dessa mÀnniskor var inte blyga för att be om hjÀlp, och du borde inte vara heller! Om du kan göra allt arbetet sjÀlv, fantastiskt! Om du behöver hjÀlp med att implementera en lösning, frÄga dem vad deras priser Àr!

Ska jag ge rÄd till andra mÀnniskor? Att hjÀlpa mÀnniskor att starta nÄgot genom att ge dem rÄd eller insikt pÄ ett WordCamp Àr bra karma, och det kommer alltid att komma tillbaka till dig i spader. Om du har expertis inom nÄgot, dela det med samhÀllet.

Vad sĂ€gs om efterfester? Min regel om efter fester Ă€r att gĂ„ om du har energi kvar. Du har redan investerat tid och pengar för att delta i konferensen, sĂ„ du bör dra nytta av allt som erbjuds. Du vet aldrig vem du kommer att trĂ€ffa. Jag organiserar vanligtvis en improviserad efterfest, sĂ„ lĂ€nge den inte strider mot den officiella festen (kolla med arrangörerna!). Nyligen hjĂ€lpte jag till att stĂ€lla in “CigarCamp” efter Ă„rets WordCamp i Austin.

Ska jag prata pÄ WordCamp? Svaret pÄ denna frÄga Àr alltid ja. Om du har ett Àmne som du Àr expert pÄ och det relaterar till WordPress, eller om det ger vÀrde till mÀnniskor som anvÀnder WordPress för att skapa saker, bör du alltid skicka ett Àmne. Att prata Àr ett av de bÀsta sÀtten att bygga ditt varumÀrke och ditt företag.

Innan du börjar ursĂ€kta, du behöver inte vara ett WordPress-geni för att hĂ„lla ett föredrag pĂ„ ett WordCamp. Du mĂ„ste bara veta hur man gör nĂ„got coolt med WordPress. Det finns till exempel mĂ„nga mĂ€nniskor som Ă€r bĂ€ttre pĂ„ att utveckla WordPress Ă€n jag. Men jag har tillbringat de senaste tre Ă„ren av mitt liv med WordPress för att bygga upp gemenskaper, och jag har spenderat mycket tid pĂ„ att testa rĂ€tt sĂ€tt att integrera sociala medier i WordPress. Jag har tagit den expertisen och föredrag pĂ„ WordCamps som heter “Utveckla digital marknadsföring till din WordPress.” FrĂ„ga dig sjĂ€lv: “Vad vet jag att jag kan bidra till samhĂ€llet?”

VarsÄgod. Det Àr en bra översikt över hur du fÄr ut det mesta av WordCamps. Om du tror att jag saknade nÄgot, eller om du har ett nytt tips till andra, lÀmna det i kommentarerna! Vi lÀser dem alla.